Ege Postası
Geri

İEF'yi Kılıçdaroğlu ve Yıldırım birlikte açacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e gelişi kesinleşti. CHP Lideri saat 16:00 uçağıyla Ankara’dan İzmir’e gelecek; 82. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılış kurdelesini kesecek.Fuarın açılışına hükümet kanadından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün katılacak.Bakan Yıldırım Fuar'ın açılışından önce kentte bir dizi etkinliğe katılacak.
İEF'yi Kılıçdaroğlu ve Yıldırım birlikte açacak
Haberler / Politika
28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Türkiye'nin uluslararası nitelikteki ilk fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), yarın 82'nci kez kapılarını açacak. Sinop'un onur konuğu il, Sri Lanka'nın ise partner ülke olduğu Fuarın açılışında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da yer alacak. Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’yla görüşen ve Fuarın açılışına davet eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kılıçdaroğlu büyük bir ihtimalle fuara gelecek” demişti.

16:00 UÇAĞIYLA GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e gelişi kesinleşti. CHP Lideri saat 16:00 uçağıyla Ankara’dan İzmir’e gelecek. 17:00’de İl Başkanı Ali Engin, CHP İzmir Milletvekilleri, PM üyeleri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının karşılayacağı Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Havalimanı’ndan direkt olarak Fuar’a geçecek;82. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılış kurdelesini kesecek.Kılıçdaroğlu 20:45 uçağıyla İzmir’den ayrılacak.  
CHP Genel Başkanı Kılıdaroğlu, İzmir Enternasyonal Fuarın açılışına son olarak 2010 yılında katılmıştı.

HAZİRAN AYINDA GELMİŞTİ

CHP lideri, son olarak 6-7 Haziran’da İzmir’e gelmiş kentteki ilk günüde esnaf odaları başkanlarıyla bir araya gelmişti. Kılıçdaroğlu programının ikinci gününde ise Seferihisar'da 27 ülkeden 167 sakin şehir temsilcisinin katılacağı Uluslararası Cittaslow Genel Kurulu’na katılmış daha sonra Karşıyaka'da Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nin açılışını yapmıştı.

YILDIRIM BİR DİZİ AÇILIŞA KATILACAK

Fuarın açılışına hükümet kanadından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün katılacak.Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Fuar'ın açılışından önce  kentte bir dizi etkinliğe katılacak. Saat 11:00’de Çandarlı Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Bakan Yıldırım, belediyenin ek hizmet binasının açılış kurdelesini kesecek. Yıldırım daha sonra Dikili’ye geçecek. Bayburtlu Hasan Şentürk Camii ve Salihleraltı yol açılış törenine katılacak olan Yıldırım’ın son durağı 82. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın açılış töreni olacak. Bakan Yıldırım 20:45 uçağıyla İzmir’den ayrılacak.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası