Ege Postası
Geri

İESOB'dan kira ve nakit desteği açıklaması

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı esnafa kira ve nakit desteği paketinin başlangıç için olumlu bir adım olduğunu ifade etti.
İESOB'dan kira ve nakit desteği açıklaması
Haberler / Ekonomi
15 Aralık 2020 Salı 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıkladığı destek paketine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Pakette emeğe geçenlere teşekkür eden Mutlu, "Cumhurbaşkanımızın açıkladığı esnafa kira ve nakit desteği paketini başlangıç için olumlu bir adım olarak görüyoruz. Aylık bin lira nakit hibe ve 750-500 liralık kira yardımları ayakta kalma mücadelesi veren üyelerimize bir nebze olsun nefes aldıracaktır." ifadeleri kullandı. 

İlave tedbirlere ve daha güçlü önlemlere de ihtiyaç duyulduğunu aktaran Mutlu, vadesi gelmiş borçların ve ödemelerin en az bir yıl süreyle ertelenmesi, küçük işletmelere 3 yıl vadeli, bir yıl geri ödemesiz, sıfır faizli kredilerin tahsis edilmesi, vergi ve SGK primlerinden muafiyet gibi konularda da düzenleme beklentisi içinde olduklarını kaydetti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası