Ege Postası
Geri

İMAF olağanüstü genel kurula gidiyor

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Federasyon 10 Nisan'da olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek.
İMAF olağanüstü genel kurula gidiyor
Haberler / İzmir
28 Mart 2016 Pazartesi 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan, federasyon olarak 10 Nisan'da olağanüstü genel kurula gideceklerini açıkladı. Ademhan, Ekim ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi yönetimi güçlendirmek amacıyla bu kararı aldıklarını duyurdu.

2015 yılında genel başkanlık görevini devraldığını hatırlatan Ademhan, "Bu süre içinde federasyonumuz faaliyetlerini başarıyla sürdürdü. Ekim ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi yönetimi güçlendirip hemşerilerimiz için kalıcı hizmetler sunmayı hedefliyoruz" dedi.



Ademhan, İMAF'ın 2012 yılında kurulduğunu ve başarılı bir temsille Mardinlilere ve İzmir'e hizmet ettiğinin altını çizerek, "Biz, hedef olarak hemşerilerimize bir mülk kazandırmayı önümüze koyduk. 10 Nisan'da güçlendirilmiş bir yönetimle bu hedefi gerçekleştireceğiz. Ekim ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi bu çalışmayı tamamlamayı arzuluyoruz" diye konuştu.

Ademhan, gençlik ve kadın kollarının da aktif olduğunu belirterek, "Bu iki yapımız da halkımıza hizmet için çalışıyor. 10 Nisan günü gençlik kollarımız da yeni bir yapılanma ile yoluna devam edecek" bilgisini verdi.

Ademhan, Mardinliler için hizmete devam edeceklerinin altını çizerek, "İzmir'e ve Mardinlilere katkı sunmak isteyen hemşerilerimizin katkısını bekliyoruz. Görev almak isteyen arkadaşlarımız bize ulaşabilir. Yapılacak her katkı hemşerilerimiz için çok kıymetlidir" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası