Ege Postası
Geri

İP aday adaylığını açıkladı

Avukat Hüsnü Ekim, İşçi Partisi Çiğli Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu. İşçi Partisi Çiğli ilçe merkezinde düzenlenen toplantıda dosyasını İlçe Başkanı Ahmet Rifat Korur’a sunan Ekim, konuşmasında şunları söyledi:
İP aday adaylığını açıkladı
Haberler / Yerel Politika
5 Kasım 2013 Salı 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - “Bazı ahlak dışı anlayışları çöpe atmak için aday adayı oldum. Mesela “bal tutan parmağını yalar, çalışıyorsa yesin” gibi anlayışlarla yolsuzluklar masumlaştırılmaya çalışılıyor. Ben Çiğlilerle birlikte, halkımın yararına işler yapmak için aday adayı oldum. Mahalle muhtarlarımızla koordineli çalışacak şekilde semtlerde belediye temsilcileri bulunduracağız. Böylece halkımızın isteklerini yerinde öğrenmiş olacağız.

“Çiğli’de yeşil alanları artırmak, yeşil alan olarak ayrılan bölgelerin talanına son vermek için adayım. Emekçilerin çok yoğun olduğu Çiğlimizde çalışan kadınlarımıza kreş vb. imkanlar yaratmak için adayım. Halkçı bir belediye yaratmak zor değildir. Kaynakları ve insan birikimini doğru değerlendirdiğinizde, hiç de maliyetli olmadan birçok hizmeti sunabilirsiniz. Biz bu anlayışla yola çıkıyoruz. İşçi Partisi olarak yerel seçimlerden Milli Hükümete birlikte yürüyeceğiz ve Milli Hükümeti birlikte kuracağız” dedi.

Toplantıda bulunan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Tugay Şen, aday adayı Av. Hüsnü Ekim’e başarılar diledi.  

HÜSNÜ EKİM KİMDİR'

1959 Aydın doğumlu olan Hüsnü Ekim, 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1984 senesinden beri İzmir Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Ekim, 1989’dan beri Çiğli’de ikamet etmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası