Ege Postası
Geri

Kemerli : En büyük yatırımı insana yapacağız

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Tanfer Kemerli, göreve geldiklerinde Karşıyaka’da yaşayanların hayatını kolaylaştırıcı hizmet ve projeler üreterek farkı hissettireceklerini ifade etti. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve Karşıyakalılardan büyük ilgi gören Kemerli, Belediyelerin varlık sebebinin insan olduğunu, bu sebeple de belediyelerin bütün amacının insan hayatını kolaylaştırıcı hizmet ve projeler üretmek olması gerektiğini belirtti. Kemerli, “Biz Karşıyaka’da en büyük yatırımı insana yapacağız. Karşıyaka’da insan odaklı, Karşıyakalıların hayatını kolaylaştıran ve güzelleştiren hizmetlere imza atacağız. Karşıyaka’nın beklentileri bizim için esastır. Karşıyaka’nın hizmet istediğini, kentin yaşam kalitesini arttıran projeler istediğini biliyoruz. Bu noktada ekibimle birlikte göreve hazırız. Karşıyaka Belediyesi’ni yönetirken en büyük prensibimiz, Karşıyaka’nın her bir ferdinden öneri almak ve insan odaklı yönetim ilkesiyle hareket etmektir. Şehre dönük anlayışımızın temel felsefesi işte bu olacaktır” dedi.
Kemerli : En büyük yatırımı insana yapacağız
Haberler / Yerel Politika
5 Kasım 2013 Salı 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Karşıyaka büyüdü ama gelişemedi 

 

Şehirlerin yaşayan bir organizma gibi olduğunu, insan hayatı var olduğu sürece geliştiğini ve yeni ihtiyaçlar duyulduğunu belirten Tanfer Kemerli, “Biz şehirleri yaşayan bir organizma gibi düşünüyoruz. Bütün organizmalar yaşadıkları sürece gelişirler. Şehirlerimiz de, organizmalar gibi insan hayatı var olduğu sürece gelişir ve yeni ihtiyaçlar ortaya çıkar. Bugün Karşıyaka 10 yıl öncesinin Karşıyaka’sı değil. Karşıyaka’da büyümeyle doğru orantılı bir gelişme sağlanamadı. Karşıyaka büyüdü ama gelişemedi. Biz Karşıyaka’yı önce değiştireceğiz, sonra geliştireceğiz, en sonunda da güzelleştireceğiz. Karşıyaka’ya aşkla bağlıyız Karşıyaka’ya büyük tutkumuz var. Gerçekleştireceğimiz projelerle Karşıyaka’nın ve Karşıyakalıların kent yaşamı adına tüm ihtiyaçlarını karşılayan, belediyecilik açısından Türkiye’ye örnek bir model teşkil eden, güçlü ve büyük Karşıyaka Belediyesi’ni tesis edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 

Belediyeler profesyonel ellerce yönetilmeli 

 

Türkiye bütçesinin önemli bir miktarının belediyeler aracılığıyla yatırıma dönüştürüldüğünü hatırlatan Kemerli, bu sebeple belediyelerin daha profesyonel ve eğitimli kişiler tarafından yönetilmeleri gerektiğinin altını çizdi. Karşıyaka Belediyesi’ni yönetmek için bilgi, birikim, liyakat, kararlılık ve vizyon gerektiğini belirten Kemerli, “Biz göreve hazırız. Gayet mantıklı ve makul bilimsel verilere dayanarak gerçekleştireceğimiz projelerle Karşıyaka’nın gelişimini sağlayacağız. Bu konuda kararlıyız. Karşıyaka’nın emanetine, Karşıyakalıların emanetine gözümüz gibi bakacak, Karşıyaka’yı modern belediyeciliğin merkezi yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası