Ege Postası
Geri

IQ seviyesini yükseltmek mümkün

Dikkatsizlik, odaklanamama, konsantrasyon bozukluğu, hatırlamama gibi başarıyı olumsuz yönde etkileyen sorunlar bilimsel olarak geliştirilen IQUP sistemiyle ortadan kalkıyor.
IQ seviyesini yükseltmek mümkün
Haberler / Güncel
5 Kasım 2012 Pazartesi 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kişiye özgü çözümler sunan ilk yöntem olan IQUP ile özel materyaller eşliğinde kısa s ürede sonuç alınıyor; IQ seviyesi yükseliyor, konsantrasyon bozukluğu gideriliyor ve başarıya ulaşmak kolaylaşıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek bilimsel beyin gelişim sistemi olan IQUP, öğrenmenin önündeki engelleri ortadan kaldırıyor. Özellikle öğrenciler üzerinde uygulanan bu sistem ile; IQ seviyesi yükseliyor, öğrencilerin derslerde başarı oranı artıyor, dikkatsizlik, konsantrasyon bozukluğu ve hatırlamama gibi problemler tarihe karışıyor.

IQUP’ın etkisi ve başarısı, Uzman Psikolog Zafer Akıncı ’nın Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği Türkiye’nin ilk ve tek nöro psikolojik araştırması sonucunda belgelendi.

Sistemi geliştiren Uzman Psikolog  Akıncı , “ Yaptığımız araştırma bize gösterdi ki; sonradan da beyin kapasitesini geliştirmek, IQ seviyesini yükseltmek mümkün. IQUP, kişiye özgü bilimsel yöntemlerle öğrenmenin önündeki engelleri kaldırıyor” dedi.

Derslerde ve sınavda başarı oranı arttıyor

Bugüne kadar 2 binin üzerinde çocuğun IQUP sisteminden yararlandığını belirten Akıncı, “Başarı oranımız yüzde 92. Çocuklarda en sık görülen; dersi derde anlayamamak, dikkat eksikliği gibi sorunları IQUP ile çözümlüyoruz. Derslerde ve sınavlarda başarı oranını arttırıyoruz. Çocukların öz güveni gelişiyor, bakış açıları değişiyor” dedi.

IQUP’ta 1100 materyal 450 bin farklı uygulama var!

IQUP, her kişiye; çocuğa özgü bilimsel bir uygulama programı öneriyor. IQUP Merkezleri’nde uygulanan programlardan önce nöro psikolojik testlerle dikkat, hafıza ve akıl yürütme fonksiyonlarının ne düzeyde çalıştığı belirleniyor. Çocuklara sonrasında kişiye özel bir rehber oluşturuluyor. Bu rehber eşliğinde bilimsel gelişim materyallerinin nasıl kullanacağını öğrenen çocuklar 3 aylık çalışma boyunca günde sadece bir saatlerini ayırarak başarıya ulaşıyor.  Iqup’ta özel olarak geliştirilmiş, bilimsel nitelikte 1100 farklı materyal (sayı, renk, sözcük vb.) ve kişiye özel 450 binden fazla uygulama rehberi bulunuyor.  Dünyada da IQUP sistemini benzersiz kılan bu özellikler sayesinde kısa sürede etkin sonuçlara ulaşılıyor.

Kişinin beyin kullanma kapasitesini arttıran IQUP,  şu anda Türkiye çapında yayılmış 16 IQUP Merkezi’nde uygulanıyor. Sistemden bugüne kadar 3 bine yakın öğrenci yararlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası