Ege Postası
Geri

Windows 8'in Türkiye lansmanı yapıldı

Yazılım devi Microsoft'un günler önce ABD'de duyurduğu yeni işletim sistemi Windows 8'in Türkiye lansmanı da dün akşam saatlerinde yapıldı.
Windows 8'in Türkiye lansmanı yapıldı
Haberler / Güncel
4 Kasım 2012 Pazar 00:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Windows 8 ile birlikte gelen yeni özellikleri anlattı. Microsoft'un yeni işletim sistemi için kesenin ağzını açtığını dile getiren Özmen, bu anlamda 1.9 milyar dolarlık bir bütçenin Windows 8 için ayrıldığına dikkat çekti.

 

Windows 8'in Türkiye fiyatlarıyla ilgili de bilgi veren Özmen, Windows 8 kurulu cihaz fiyatlarının 200 TL ila 2000 TL arasında değiştiğini kaydederken, Windows 8'in 4 günde 4 milyon kullanıcıya ulaştığını hatırlattı ve Türkiye için tahmini rakamı paylaştı: "2013'te 1.3 milyon Türk kullanıcısının Windows 8 kullanacağını düşünüyoruz" dedi.

 

Microsoft'un arama motoru Bing ile ilgili de tarih veren Özmen, Bing'in Türkiye pazarına girişinin 2014'ü bulacağına dikkat çekildi.

 

iPad mini, Windows 8 ve Windows Phone 8 derken Türkiye yeni bir cihazla daha "resmen" tanışacak. Xbox 360'ın yıl sonuna kadar Türkiye'de satışına başlanması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası