Ege Postası
Geri

IŞİD'le savaşmak için yola çıkıyorlardı ki...

Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu üyesi bir grup, Suriye'nin Kobani kentine gitmek için Dolapdere'de toplandı. Grubu Kobani'ye götürecek olan otobüs “Yol belgesi ve muayenesi" olmadığı için sivil trafik ekipleri tarafından bağlandı.
IŞİD'le savaşmak için yola çıkıyorlardı ki...
Haberler / Güncel
24 Eylül 2014 Çarşamba 17:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
IŞİD'e karşı savaşmak için Suriye'nin Kobani kentine gitmek isteyen Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu üyesi bir grup Dolapdere'de toplandı.
 
Grubu götürecek olan otobüs sivil trafik ekiplerince çevrilerek evrak kontrolü yapıldı. Yapılan incelemelerde aracın “muayenesinin ve yol belgesinin" olmadığı tespit edildi.
 
Otobüs trafik polislerince bağlanmak istendi. Bu sırada grup üyeleri ile polis arasında tartışma yaşandı. Bir grup yola oturarak araçların geçmesine engel oldu.
 
Irmak Caddesi bir süre araç trafiğine kapandı. Çevik kuvvet ekiplerinin gelmesiyle yolu trafiğe açtılar. Otobüs trafik ekiplerince otoparka çekildi.
 
Grup üyeleri de sloganlar atarak Demokratik Bölgeler Partisi İl Başkanlığı'na geldi. Grup üyelerinin buradaki bekleyişi sürüyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası