Ege Postası
Geri

İTÜ, Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü düzenledi

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü etkinliği düzenledi.     Bursa İTÜDER’in ev sahipliğinde Atatürk...
İTÜ, Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü düzenledi
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü etkinliği düzenledi.

    Bursa İTÜDER’in ev sahipliğinde Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) düzenlenen İTÜ Tercih Günü’nde, uzmanlar tarafından öğrenci ve ailelerine tercih danışmanlığı hizmeti sunuldu. İTÜ’lü akademisyenler ve danışmanlarca meslek seçimi konusunda yönelttikleri sorulara cevap alan öğrenci ve veliler İTÜ tercih gününe yoğun ilgi gösterdi.

    Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu, “Gerek öğrencilerimiz gerekse de anne-babaları çalışma ve fedakarlıkları karşılığında en iyi eğitimi veren, en prestijli okula kayıt olmak istiyorlar. İTÜ, bu 2 kriteri de karşılayan üniversitelerin başında geliyor.” dedi.

    İTÜ’lü olmanın üniversiteli olmanın çok ötesinde, köklü bir aileye katılım anlamına geldiğini ifade eden Başkan Hasan Tuğcu, “Türkiye’nin mühendislik tarihinin yanı sıra, modernleşme tarihine de tanıklık eden İTÜ, 240 yılda yetiştirdiği 100 bini aşkın yaşayan mezunuyla, Türkiye’nin inşasındaki en önemli unsurlardan biri konumunda.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası