Ege Postası
Geri

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Milletin gür sesi ve hürriyetin bekçisi olmaya devam edeceğiz

İYİ Parti’nin 5’inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, "Aziz milletimiz emin olsun ki, İYİ Parti olarak; Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacak, Türk milletinin gür sesi ve hürriyetin bekçisi olmaya büyük bir inançla, azimle ve kararlılıkla devam edeceğiz!" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Milletin gür sesi ve hürriyetin bekçisi olmaya devam edeceğiz
Haberler / Politika
28 Nisan 2024 Pazar 18:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti’nin dün gerçekleştirilen 5’inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Demokrasi, kardeşlik ve birlik ruhuyla gerçekleştirdiğimiz İYİ Partimizin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın ardından; Sevincimize ortak olarak güzel dileklerini ve temennilerini ileten herkese yürekten teşekkür ediyorum. Aziz milletimiz emin olsun ki, İYİ Parti olarak; Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacak, Türk milletinin gür sesi ve hürriyetin bekçisi olmaya büyük bir inançla, azimle ve kararlılıkla devam edeceğiz!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası