Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir'de sandık günü

İYİ Parti İzmir'de kongre heyecanı başladı. Partinin 3. Olağan İzmir İl Kongresi Kültürpark Celal Atik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. İki isim arasında geçmesi beklenen kongre yarışı için salonda sandıklar kuruldu.
İYİ Parti İzmir'de sandık günü
Haberler / Yerel Politika
21 Ocak 2023 Cumartesi 20:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Kültürpark Celal Atik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. İki adaylı geçmesi beklenen yarış için kongre salonunda sandıklar kuruldu.

Mevcut İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın milletvekili aday adaylığı için yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından 5 isim il başkanlığına talip olduklarını açıklamışlar ancak süreç içerisinde aday dengeleri değişmişti.

Kongre sürecinde sona yaklaşılırken 3 isim adaylıktan çekildiklerini duyururken destekledikleri isimleri de açıklamışlardı. 

Adaylığını ilk açıklayan Öztürk Keskin, Genel Merkez ile yaptığı istişareler sonucunda milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı yarışından çekildiğini duyurmuş ve Sinan Bezircilioğlu'nu desteklediğini açıklamıştı.

İl başkan yardımcıları Şakir Genç ile Oğuzhan Yar ise Ülkü Doğan'a destek olduklarını belirterek Doğan lehine yarıştan çekilmişlerdi.

Öte yandan; kongrede yarışın Sinan Bezircilioğlu ve Ülkü Doğan arasında geçmesi bekleniyor.

BEZİRCİLİOĞLU AFİŞİ YOK

Konge salonu yalnızca Türk Bayrağı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in afişleriyle donatılırken salonun çevresinde ise sdce Doğan'ın afişlerinin olması dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası