Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir'deki çalıştayda buluşuyor! Akşener de katılacak

İYİ Parti’nin Yerel Yönetimler Çalıştayı'nın ikinci toplantısı İzmir’de gerçekleştirilecek. Çalıştayda belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları bilgilendirilecek. 21-22 Aralık tarihindeki programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılacak. İYİ Parti İzmir'deki çalıştayda buluşuyor
İYİ Parti İzmir'deki çalıştayda buluşuyor! Akşener de katılacak
Haberler / Politika
10 Aralık 2019 Salı 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İlki Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen İYİ Parti’nin Yerel Yönetimler Çalıştayı'nın ikincisi İzmir'de düzenlenecek. 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılacağı çalıştayda, partinin yerel yönetimlere bakışı ve "iyi belediyecilik" kriterleri tartışılacak, belediyelere kaynak oluşturma ile imar ve ihale konusunda teknik bilgiler verilecek. 

Mevcut yerel yönetimler yasasının artı ve eksi yönleriyle masaya yatırılacağı çalıştaya, İYİ Partili belediye başkanları, belediye ve il meclis üyeleri ile yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcıları katılacak.

Trakya, Marmara ve Ege Bölgesi’ndeki partililerin de katılacağı çalıştay bugüne kadar ki en kapsamlı olacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası