Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir’de flaş iddia: Bezircilioğlu görevden alınıyor mu?

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında sular durulmuyor. Bezircilioğlu ve Özlale arasındaki gerginliğin ardından şimşekleri üzerine çeken Bezircilioğlu’nun görevden alınacağı parti kulislerinde konuşulmaya başlandı. Öte yandan iddiaların ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı açıklama yaptı.
İYİ Parti İzmir’de flaş iddia: Bezircilioğlu görevden alınıyor mu?
Haberler / Yerel Politika
10 Ocak 2024 Çarşamba 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/ EGEPOSTASI -(KULİS HABER)- İYİ Parti İzmir’de genel seçimlerin ardından teşkilatlar içerisinde başlayan soğuk savaş sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Oda Tv’nin gündeme taşıdığı İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale ile İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu arasındaki yaşanan gerilimin ardından İYİ Parti Genel Merkezi harekete geçti.

ÖZLALE ‘GÖREVDEN ALINSIN’ RESTİ ÇEKMİŞTİ

İddiaya göre, İYİ Parti İzmir il teşkilatında görevli bir yönetici ile il başkan yardımcısı tartıştı. İddiaya göre, tartışmanın alevlenmesiyle söz konusu yönetici, il başkan yardımcısının üzerine yürüdü.  İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu, konuya dahil olarak il yöneticisinin istifasını istedi. Bu noktada devreye Ümit Özlale girerek,  “Sen bana sormadan il yöneticisinin istifasını nasıl istersin, sen kimsin!” diye tepki gösterdi. Özlale’nin gerilimi Genel Merkez’e taşıdığı ve Bezircilioğlu’nun görevden alınmasını istediği ileri sürüldü.

BEZİRCİLİOĞLU GÖREVDEN ALINIYOR  MU?  

Bezircilioğlu ve Özlale arasındaki gerginliğin ardından şimşekleri üzerine çeken Bezircilioğlu’nun görevden alınacağı parti kulislerinde konuşulmaya başlandı.

TEŞKİLAT’TAN ‘KESKİN’ SESLERİ

Öte yandan Bezircilioğlu’nun görevden alınmasının tebliğ edilmesinin ardından yerine ise teşkilatın büyük çoğunluğunun 28. Dönem Milletvekili Adayı Öztürk Keskin’i İl Başkanı olarak  görmek istedikleri öğrenildi.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, görevden alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve görevlerinin başında olduklarını söyledi.

Yönetim kuruluna yapılan çağrı üzerine İzmir İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri olarak bir araya geldiklerini belirten Sinan Bezircilioğlu, “ Son günlerde il başkanlığımızın görevden alındığı ile ilgili olarak basında çıkan haberleri değerlendirmek üzere bir araya geldik. Hepimiz görevimizin başındayız” dedi.

Öte yandan yönetim kurulu toplantısında bu konuda alınacak kararlar ve il yönetimi adına yapılacak açıklamalar konusunda İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’na tam yetki verildiği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası