Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir’in dümenine o geçiyor: Hedef birincilik

Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın istifasının ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevini üstlenmesi beklenen Teşkilat Başkanı Koray Ükünç, İzmir’de seçim hedeflerinin birinci parti olmak olduğunu belirterek, “Partimizi İzmir’de birinci parti yapacağız. Tek dilde seçim kampanyası yürüteceğiz. İkincilik bizi mutlu etmez” dedi. İYİ Parti İzmir’in dümenine o geçiyor
İYİ Parti İzmir’in dümenine o geçiyor: Hedef birincilik
Haberler / Yerel Politika
27 Nisan 2018 Cuma 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE POLATLI/HABER MERKEZİ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın milletvekili adayı olmak için istifasının ardından yerine geçici olarak bıraktığı Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Koray Ükünç’ün yarın gerçekleşecek il yönetim kurulu toplantısında il başkanı olarak görevlendirilmesi bekleniyor.

İYİ Parti İzmir’i seçime götürecek olan Koray Ükünç, görev değişimi kararının yarın gerçekleşecek il yönetim kurulu üyeleri toplantısının ardından kesinleşeceğini belirterek, partilerini İzmir’de birinci parti yapmak için harekete geçeceklerini ve tüm parti teşkilatıyla gece-gündüz çalışacakları sözünü verdi.

BU BİR BAYRAK YARIŞI

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ükünç, yeni görevi hakkında, “Sonuçta bu bir bayrak yarışı. Başkan teşkilat başkanı olduğum için ve genel sekreterimiz de istifa ettiği için il başkanlığına ben uygun görüldüm. Yönetim kurulumuzdan karar çıkarsa, bu yönde takdir olursa elimizden gelen ne varsa partimiz için mücadele edeceğiz Allah’ın izniyle” değerlendirmesini yaptı.

HEDEFİMİZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK, İKİNCİLİK BİZİ MUTLU ETMEZ

“Partimizi İzmir’de birinci parti yapacağız. Partimize en fazla oy katkısını İzmir’den yapacağız. Meral Hanım’ı da Cumhurbaşkanı yapacağız” diyen Başkan Koray Ükünç, seçim hedefini, “Hedefimiz İzmir’de yerel ve genel seçimlerde partimizin yüksek başarısı ve iktidar olması. Bunun dışında hiçbir hedefimiz yok. İkincilik bizi mutlu etmez” sözleriyle ifade etti.

İLDE 150 KİŞİDEN OLUŞAN İL SEÇİM KOMİSYONU OLUŞTURDUK

İl Başkanlığı’nda 150 kişiden oluşan İl Seçim Komisyonu oluşturduklarını kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, yönetim kurulundan Milletvekilliği adaylığı için istifa eden 23 ismin yerine yedek yönetim kurulu üyelerinden yeni üyelerin geleceğini dile getirerek, “Yedeklerden 85 kişiye tamamlayacak şekilde yapacağız. Yarın onları toplantıya çağıracağım. Yeni il başkanını seçeceğiz. Ben olurum başkası olur önemli değil. Kaybedecek vaktimiz yok. Hemen tekrar hiç etkilenmemiş gibi, yönetimden istifa olmamış gibi kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

TÜM SEÇİM ÇALIŞMALARI İL SEÇİM KOMİSYONU ARACILIĞIYLA YÜRÜTÜLECEK

Gazetemize 24 Haziran seçim sürecinde yapacakları çalışmaları anlatan İYİ Parti İzmir’in yeni Başkanı Koray Ükünç, seçim ve sandık kurullarının oluşturulmasından seçim çalışma takvimine kadar her ayrıntının ilde oluşturdukları İl Seçim Komisyonu aracılığıyla yürütüleceği bilgisini paylaştı.

30 İLÇE BAŞKANI VE TEŞKİLATIYLA AYNI ANDA SAHADA AKTİF OLACAĞIZ

Ükünç, 30 ilçe teşkilatıyla aynı anda sahada olacaklarını kaydederek, “Seçim ve sandık kurullarının oluşturulmasıyla ilgili ilde İl Seçim Komisyonu oluşturduk. Bu komisyonda yaklaşık 150 kişi görevli olacak. O ekip o şekilde yürüyecek. Aday adaylıkları belli olduktan sonra, 85 asil 85 yedek yönetim kurulu üyelerimiz var. Bütün arkadaşlarımızın içinde olduğu kimsenin dışarıda kalmayacağı şekilde, aktif olarak 30 ilçeyle aynı anda sahada olacağız. 2 bin civarında arkadaşımız sahada aktif olacak” diye konuştu.

ADAYLIKLARIN KESİNLEŞMESİNİ BEKLEMEDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, aday listelerinin kesinleşmesini beklemeden çalışmaya başlayacaklarını dile getirerek, “Hızlı bir süreç işliyor biliyorsunuz. Aynı anda çalışmalarımız devam ediyor. Aday listelerimiz kesinleşsin. O arkadaşlarımızla oturup yeniden planlama yapacağız. Adaylıkların kesinleşmesini beklemem, programı hazırlarım ve beraber hareket edeceğiz. Adaylıkların kesinleşmesini beklersek 15 gün geçer üzerinden. 7 Mayıs’a kadar süremiz var” dedi.

SEÇİM PROPAGANDA ÇALIŞMALARI TEK ELDEN YÜRÜYECEK

Seçim propagandalarını da 30 ilçeyle aynı anda  ve tek elden yürüteceklerini anlatan Koray Ükünç, “İlde yapmış olduğumuz divan görevlendirmesinin aynısını ilçelerde de yapmıştık. Her başkan yardımcısı ildeki başkan yardımcılarıyla ilgili bir grup kurdum. Haber iletişimimiz de çok hızlı. Genel merkezimizden gelen bir bilgiyi biz beş dakika içerisinde paylaşabiliyoruz. Bununla alakalı söylenmesi gereken söylem de olsa partimizle alakalı ne varsa bütün ilçelerle aynı anda tek seçim propagandası yürütmeyi istiyoruz. Yani bir ilçede başka başka bir ilçede başka bir çalışma olmayacak. Bu sandık güvenliğiyle de alakalı, seçim çalışmalarıyla da alakalı, yüz bin imzayı toplarken de aynı şekilde olacak. Tek elden yürütülecek” bilgilerini verdi.

TEK DİLDEN SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRÜTECEĞİZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, her il başkan yardımcısının ilçe başkan yardımcısıyla aktif ve anlık iletişim içerisinde olacağını belirterek, “Her başkan yardımcısı ilçe başkan yardımcılarıyla aktif iletişim içinde olacak. Genel merkezden gelen her şeyi hızla ilçelerle paylaşıp, sosyal medyada paylaşılan bazı şeyler billboardlarda da kullanılıyor, tek dilde bir seçim çalışması yürüteceğiz” diye konuştu.

DIŞARIDAN DA BİR O KADAR BAŞVURU OLUYOR, TEVECCÜH BİZİ MUTLU EDİYOR

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, il ve ilçe yönetimlerinden Milletvekili adaylığı için istifa edenlerle birlikte başvuruların 100’ü aştığını vurgulayarak, bu sayının parti örgütü dışından gelen başvurularla daha da arttığını söyledi ve partilerine olan teveccüh nedeniyle teşekkür etti:

“Sürekli milletvekili adaylığı başvurusu oluyor. Bu hem teveccühü gösteriyor. İlçe yönetimlerinde de il yönetimlerinde de mutlaka milletvekilliği için başvuru olacak. Bu sayı normal ama dışarıdan da bir o kadar başvuru oluyor. İzmir’de en yüksek oyu almayı hedefliyoruz. İnsanlar da bunun farkında. Teveccüh bizi mutlu ediyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası