Ege Postası
Geri

İYİ Parti'de strateji belirlendi: Aday üzerine ittifak

İYİ Parti’nin yerel seçimlerde izleyeceği strateji belli oldu.
İYİ Parti'de strateji belirlendi: Aday üzerine ittifak
Haberler / Politika
9 Ekim 2018 Salı 06:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti yerelde ittifakı ise “vatandaşın aday üzerindeki ittifakı” üzerine kurmayı planlıyor.

Partide, “hiçbir siyasi partiyle ittifak yapılmayacağı” ileri sürülürken, parti yönetimi “Halk ve hak için çalışacak aday” sloganıyla adaylarını belirleyecek. CHP’nin 2014 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı olarak Mansur Yavaş’ı gösterdiği ve Yavaş’ın “toplumun her kesiminden oy aldığı” vurgulanırken, adayların “milliyetçi, muhafazakar, Atatürkçü” çizgide olacak adaylar olacağına da dikkat çekiliyor. Ancak İYİ Parti , 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi adaylık ile ilgili kırmızı çizgisini de “milliyetçilik”ten öte “vatanseverlik” üzerine kuracak. Genel başkan Meral Akşener 27 Ekim’de yerel seçim kampanyasını başlatacak.

İYİ Parti, “İYİLİK Kervanı” adı altında, genel idare kurulu üyeleri, milletvekilleri ve kurucular kurulu üyelerinden oluşan heyetler görevlendirerek, il il sahaya inmişti. Kervanın bugüne değin 56 il ziyaretini tamamlarken ikinci tur gezilerine ise kasım ayında başlayacağı ifade ediliyor. Heyetlerin saha çalışmaları da il il raporlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası