Ege Postası
Geri

İYİ Parti tam kadro Tire İlçe Başkanının yanında

Polis memuru olduğu öğrenilen bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran ile dayanışma amacıyla Tire’ye giden İYİ Parti teşkilatı, dayanışma mesajı verdi. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, olayın takipçisi olacaklarını belirtti.
İYİ Parti tam kadro Tire İlçe Başkanının yanında
Haberler / Yerel Politika
27 Mart 2018 Salı 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Gene İdare Kurulu Üyesi Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen ve İYİ Parti’nin İzmir’deki 30 ilçe başkanı geçtiğimiz günlerde makamında silahlı saldırıya uğrayan İYİ Parti Tirce İlçe Başkanı Salih Atakan Duran ile dayanışma amacıyla ilçe binasının açılış törenine katıldı.

İlçe başkanlarıyla dayanışmak ve yanında olduğunu göstermek için tüm İzmir kadrosu ve genel merkez yöneticileri Aytun Çıray ve Ali Türkşen’in de katılımıyla Tire’ye gittiklerini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe başkanı Atakan Duran’a saldıran zanlının tutuklandığını ancak olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İl Başkanı Ulupınar, “Aytun Bey, Genel İdare Kurulu Üyemiz Ali Türkşen ve tüm ilçe başkanlarımız oradaydı. Birkaç bin kişi vardı. Arkadaşımıza, başkanımıza destek vermeye geldik. Böyle istenmeyen bu tip olayların bizi yıldırmayacağını ve birarada-dayanışma içinde olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

BAŞKAN KENDİSİNİ TANIMIYOR O DA BAŞKANI; O ZAMAN İNSANIN AKLINA BAŞKA ŞEYLER GELİYOR

Saldırganın polis memuru olmasını tüm polis camiasına maletmediklerini  ve etmeyeceklerini ancak ne polis memurunun Atakan Duran’ı tanıdığını ne de Duran’ın polis memurunu tanıdığını vurgulayan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,

“Polis memuru diye tüm polisleri de zan altında bırakmak istemeyiz. Her meslek grubundan bu tür insanlar çıkabiliyor. Başkan kendisini tanımıyor, o da başkanı. O zaman insanın aklına başka şeyler geliyor. Siyasetçiler iyi bir dil kullanmalı. İyi dil kullanmazsa bundan vazife çıkaran insanlar olabilir” dedi.

CİDDİ BİR AVUKAT GRUBU BAŞKANIMIZIN ARKASINDA OLACAK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, zanlının tutuklanmasına karşın süreçle ilgili davayı ciddi bir avukat grubuyla takip edeceklerini de açıklayarak, “Zanlı tutuklandı. Ancak süreci ve olayı takip edeceğiz. Ciddi bir avukat grubu Atakan Başkanımızın arkasında olacak. Olayın takipçisi olacağız” mesajını verdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası