Ege Postası
Geri

İYİ Parti'ye geçen Osman Mert meclis üyeliğinden de istifa etti

Geçtiğimiz hafta MHP'den istifa ederek, İYİ Parti’ye geçen Osman Mert'in Foça Belediyesi meclis üyeliğinden de istifa ettiği öğrenildi.
İYİ Parti'ye geçen Osman Mert meclis üyeliğinden de istifa etti
Haberler / Yerel Politika
24 Ağustos 2021 Salı 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  19 Ağustos'ta sürpriz bir kararla MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Foça Belediyesi Meclis Üyesi Osman Mert'in meclis üyeliğinden de istifa ettiği öğrenildi.

Osman Mert, İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen yeni üye kabul töreninde İYİ Parti saflarına katılırken, parti rozetini ise İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu takmıştı.

Törende konuşan Osman Mert, “Bugüne kadar aldığım görevlerde bana destek veren teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle İzmir ve Foça’nın geleceği için İYİ Parti çatısı altında çalışmaya başlıyoruz. Önce ülkemiz sonra ilimiz ve ilçemiz için her şeyin iyi olmasını diliyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Osman Mert'in istifası üzerine MHP'den yazılı açıklama yapılırken, İl Başkanı Veysel Şahin, Osman Mert'e sert tepki göstermişti.

Öte yandan Foça Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Sinem Atan ise Mert’in parti değiştirmesini sert sözlerle eleştirmiş ve meclis üyeliğinden istifa etmeye çağırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası