Ege Postası
Geri

İYİ Parti’de flaş gelişme: İki başkan görevden alındı

İYİ Parti İzmir'de iki isim görevden alındı. Gençlik Kolları Bergama İlçe Başkanı Seyhan Şar ve Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Mustafa Baki Eren görevden alındı.
İYİ Parti’de flaş gelişme: İki başkan görevden alındı
Haberler / Yerel Politika
18 Şubat 2021 Perşembe 21:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Bergama İlçe Başkanı Seyhan Şar ve Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Mustafa Baki Eren'in bugün görevden alındığını duyurdu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığının sosyal medya hesabında "Gençlik Kolları Bergama İlçe Başkanı Seyhan Şar ve Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı M. Baki Eren görevden alınmıştır." ifadeleri yer aldı.

Şar ve Eren’in görevden alınma sebeplerinin ise düzenlenen bir etkinlikte Akıncılar Derneği'ne mensup aktivist Metin Yüksel ile 2015 yılında Ege Üniversitesi’nde sağ ve sol gruplar arasında çıkan kavgada öldürülen Fırat Çakıroğlu’nun fotoğraflarının aynı karede gösterilmesi olduğu iddia edildi.

Öte yandan Eren, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, İzmir’de yapılması planlanan bir etkinlik hakkında bilgisi dahilinde olmadan yanlış içerik kullanılması ve oluşan infial nedeniyle görevinden istifa ettiğini söyledi.

Eren, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kuruluşundan bu yana siyaseti ve ülkenin kaderini etkileyerek, demokrasimizin gelişimine katkı sağlayan ve muktedir koltuklarını sallayan İYİ Partimiz, her türü engeli ve zorluğu aşarak gücüne güç katmaya devam ediyor.

İYİ Parti’nin her bir neferi olarak bizler, partimizin iktidarı ve Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu süreçte, toplumun her kesimini kucaklayarak, birleştirerek ülkemizin üzerindeki kutuplaşma iklimini de ortadan kaldırmak istiyoruz.

Görece geldiğimden bu yana İyi Partimizin İzmir’de gelişip güçlenmesi ve aynı zamanda önemli bir öğrenci kendi olan şehrimizin geleceğini aydınlatması için var gücümle çalıştım. Ancak şehrimizde yapılması planlanan bir etkinlik hakkında bilgim dahilinde olmadan yapılan yanlış içerik, izlenilmesi gereken hiyerarşik onay sürecinin takip edilmemesi ve sonucunda oluşan haklı infial karşısında; İYİ Partimizin Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Olarak, sahip olduğum başkanlık sorumluluğu gereği yerine görevimden istifa ettiğimi bilgilerinize sunarım.

Baştan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Gençlik Politikaları Başkanımız Sayın Berna Sukas, İzmir İl Başkanımız Sayın Hüsmen Kırkpınar olmak üzere; bugüne benimle birlikte mücadele eden, her organizasyonda emek harcayan yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarıma, ilçe başkanlarıma ve İYİ’ler hareketinin her üyesine teşekkür ediyorum.

İYİ Parti’nin bir neferi olarak, her yerde ve konumda partimizin iktidar, Genel Başkanımızın ise cumhurbaşkanı olması için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası