Ege Postası
Geri

İYİ Parti’de seçim güvenliği tamam

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) üyelerine ve ilçe yöneticilerine sandık güvenliği eğitimi verildi. İzmir’deki 9 bin 10 sandığın tamamına müşahit atandı
İYİ Parti’de seçim güvenliği tamam
Haberler / Yerel Politika
7 Haziran 2018 Perşembe 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir birinci ve ikinci bölge teşkilatlarından çağrılan SKM üyelerine ve yöneticilerine ikişer grup halinde sandık eğitimi verildi. Çalışma sonunda İzmir’deki 9 bin 10 sandığın tamamına sandık görevlisi ve müşahit atandı. Her okula bir avukat görevlendirilmesi için de çalışmalara hız verildi. Sandık başı eğitimlerinin ilçe başkanlıklarında sürdürüleceği belirtildi.

Sandık güvenliği eğitimini İYİ Parti İzmir İl Başkan  Yardımcısı Hakiyan Oztekin, İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Av. Murat Çakar verdi. Oyların dijital ortamda denetlenip sayılması esasına dayalı Bulut Projesi eğitimine ise İzmir İl Sorumlusu Oğuzhan Bozdemir katıldı.

MURAT ÇAKAR: SANDIK GÜVENLİĞİ HAKKINDAKİ TÜM AYRINTILAR ANLATILDI

Eğitim toplantısında 24 Haziran seçim günü sandık görevlileri ve müşahidlerin yapması gerekenlerin anlatıldığını belirten İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Avukat Murat Çakar, “Eğitim toplantısında, seçim günü, sandık görevlilerinin ve müşahitlerin yapması gerekenler, seçmenlerin hür iradeleriyle oy kullanabilmesi ve oyların doğru bir şekilde sayılabilmesi için alınması gerekli tedbirler, seçim suçları ve yasakları, itiraz ve şikayet usulleri gibi seçim sırasında dikkat edilmesi gerekli hususlar anlatıldı. Teşkilatımıza aynı zamanda karşılaşılabilecek muhtemel sorunlar ve çözüm yolları hakkında da bilgiler verildi” şeklinde bilgi verdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası