Ege Postası
Geri

İYİ Partili Dervişoğlu'ndan 'taşkın' tepkisi: İYİ Belediyecilik vurgusu

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir'de etkili olan sel felaketine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale'nin adaylığına ilişkin olarak, "İYİ Parti, dünyadaki tüm modern belediyelerde olduğu gibi, İzmir Büyükşehir Belediyesinin de toplam gelirinin en az yüzde 50’sinin kendi kaynaklarından temin edildiği büyük projeleri İzmir’imizle buluşturacaktır. Önümüzdeki yerel seçimler tüm şehirlerimizi hem altyapı sorunlarından hem de yetersiz belediyecilik hizmetlerinden kurtarmak için büyük bir fırsata dönüşecektir" ifadelerine yer verdi. 
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan 'taşkın' tepkisi: İYİ Belediyecilik vurgusu
Haberler / Politika
30 Kasım 2023 Perşembe 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir'de etkili olan sel felaketine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunarak,İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale'nin adaylığına vurgu yaparak ittifaka kapıları tamamen kapattı. 

"YENİ BİR DÖNEM"

 İzmir'in altyapı sorununa dikkat çeken İYİ Partili Dervişoğlu, "İzmir’de hafta sonu etkili olan sağanak yağış ve fırtınayla birlikte Alsancak, Karşıyaka sahili, Bostanlı ve Mavişehir maalesef sular altında kalmıştır. Alsancak’ta birçok ev ve iş yerinde meydana gelen milyonlarca liralık zararın ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin tazmin edilmesi, aynı zamanda İzmir’in kronik sorunu olan bu altyapı yetersizliğinin bir an önce çözülmesi gerekmektedir. İzmir’in refahı, gerek altyapıda gerekse üstyapıda yeniden inşası için belediye hizmetlerinde yeni bir dönemin de başlaması gerekmektedir" diye konuştu. 

"ÖZLALE BİR FIRSAT" 

Dervişoğlu açıklamasının devamında, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız ve Milletvekilimiz Profesör Doktor Ümit Özlale öncülüğünde güzel İzmir’imizle iyi belediyecilik anlayışımızı buluşturma gayreti içinde olacağız. Bu noktada, İYİ Parti, dünyadaki tüm modern belediyelerde olduğu gibi, İzmir Büyükşehir Belediyesinin de toplam gelirinin en az yüzde 50’sinin kendi kaynaklarından temin edildiği büyük projeleri İzmir’imizle buluşturacaktır. Önümüzdeki yerel seçimler tüm şehirlerimizi hem altyapı sorunlarından hem de yetersiz belediyecilik hizmetlerinden kurtarmak için büyük bir fırsata dönüşecektir" ifadelerine yer verdi. 

İTTİFAKA KAPILARI KAPATTI

81 ilde ittifaka kapıları kapatan Dervişoğlu, "İşte biz İYİ Parti olarak memleketin her bir köşesinde bu göreve talip olacağımızı zaten milletimize ilan ettik. İyi belediyecilik vizyonumuzla vatandaşlarımıza, yaşayan ve yaşatan şehirler inşa etmeye gayret sarf edeceğiz. Can ve mal güvenliğini esas alan şehircilik anlayışımızla afet risklerini önceden alınmış tedbirlerle yönetebilen, afetlere dirençli kentler inşa edeceğiz. Yakın tarihimizde de pek çok defa acı bir şekilde gördük ki vatandaşlarımızın canına ve malına kasteden felaketler değil, tedbirsizliklerdir. İşte, bu noktadan hareketle; deprem, su baskını, sel, orman yangınları gibi tüm afetlerde milletimizin sağlık ve refahını güvence altına alacağız; bu, aziz milletimize taahhüdümüzdür" dedi.  

 

 

Sel felaketi Meclis gündeminde: Kırkpınar’dan ‘taşkın’ tepkisi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası