Ege Postası
Geri

İYİ Parti’nin 29’uncu İlçe Başkanı Kınık’a atandı

22 kişiden oluşan İYİ Parti İl Divan Kurulu toplantısında Meral Akşener’in 17 Şubat’taki İzmir ziyaretine yönelik hazırlıkların yanı sıra teşkilat çalışmaları ele alındı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, toplantıda Kınık’a Hasan Kavak’ın atandığı bilgisini paylaştı. İYİ Parti divan kurulu toplandı
İYİ Parti’nin 29’uncu İlçe Başkanı Kınık’a atandı
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2018 Salı 21:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İl Divan Kurulu Toplantısı’nda 29’uncu ilçe başkanı da belli oldu. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar başkanlığında toplanan İl Divan Kurulu üyelerinin gündem maddeleri, il ve ilçe kongreleri ile 17 Şubat’ta partisinin il binası açılışına katılacak olan Meral Akşener’in karşılanması amacıyla yapılacak hazırlıklar oldu.

HASAN KAVAK KINIK İLÇE BAŞKANI OLDU

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 28 ilçede tamamladığı ilçe başkanlarına Kınık’ı da kattı. Hasan Kavak’ı Kınık İlçe Başkanlığı’na atayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Genel Başkan Meral Akşener’in 17 Şubat’ta gerçekleştireceği il binası açılışı için neler yapılacağını ve yapılması gerekenleri divan kurulu üyeleriyle ele aldı.

AKŞENER’İN İZMİR ZİYARETİNİN AYRINTILARI ELE ALINDI

Akşener’in karşılanmasından akşam katılacağı yemeğe kadar tüm ayrıntıların ele alındığı toplantı aynı zamanda ilk kez toplanan ve 22 kişiden oluşan İl Divan Kurulu üyelerinin birbirini tanıması ve teşkilatlanma ile seçim çalışmalarına yönelik görüşlerini de ifade etmesiyle gerçekleşti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası