Ege Postası
Geri

İZBAN seferleri normale döndü

İzmir ulaşımının bel kemiği İZBAN'da Çiğli-Menemen hattı üzerindeki yaşanan olumsuz durum nedeniyle seferlerde aksama olurken, Çiğli-Ulukent arasında işletim bir süre durduktan sonra tek hat üzerinden işletilen seferlerin normale döndüğü bildirildi. İzmirliler dikkat!
İZBAN seferleri normale döndü
Haberler / İzmir
26 Mart 2019 Salı 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir ulaşımının bel kemiği İZBAN'da Çiğli-Menemen hattı üzerindeki yaşanan olumsuz durum nedeniyle seferlerde aksama olurken, Çiğli-Ulukent arasında geçici bir süre işletim durdu. Seferler daha sonra tek hat üzerinden yeniden başladı. Bir süre sonra seferler tamamen normale döndü.

İZBAN A.Ş.'den yapılan ilk açıklamada "Sayın yolcularımız hat üzerinde yaşanan olumsuz durum, Çiğli-Menemen arasındaki seferlerimizde kısa süreli gecikmelere neden olmaktadır. Lütfen, yolculuğunuzu bu gecikmeleri dikkate alarak planlayınız" denildi.

İkinci açıklamada ise seferlerin tamamen durduğu ifade edildi. Sosyal medyadan yapılan duyuruda "Çiğli-Ulukent arasında geçici bir süre işletim yapılamayacak, bu bölümde ESHOT otobüsleri devreye alınacaktır." ifadesi kullanıldı.

Üçüncü açıklamada seferlerin tek hat üzerinden işletildiği belirtilirken, "Çiğli-Ulukent arasında tek hat üzerinden işletim başladı. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz." denildi.

İZBAN'dan yapılan son açıklamada, "Çiğli-Ulukent arasındaki seferlerimiz planlandığı gibi devam ediyor. İyi yolculuklar dileriz." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası