Ege Postası
Geri

İZBAN töreninde dostluk rüzgarı ve slogan yarışı vardı

Büyükşehir Belediye Başkan Aziz Kocaoğlu, bir dönem İnönü Caddesi'ne döşenen granitlere yönelik iddiaları nedeni ile mahkemelik olduğu ve selam vermekten bile kaçındığı AK Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Kenan Çakar ve son dönemlerde hizmet ekseninde eleştiriler aldığı AK Parti İl Başkanı Cihat Akay ile samimi bir şekilde gülücüklerin atıldığı koyu bir sohbete daldı.Törende öne çıkan en önemli detaylardan biri de sloganların havada uçuşması olu.
İZBAN töreninde dostluk rüzgarı ve slogan yarışı vardı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Aralık 2012 Cuma 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -TCDD ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak projesi olan İZBAN'ı Cumaovası'ndan Torbalı'ya kadar uzatacak hattın temel atma töreninde adeta AK Parti ve CHP arasında dostluk rüzgarları eserken sloganlar da birbiriyle yarıştı.

AKAY: ÇAKAR SİZİ ÇOK SEVİYOR BAŞKAN
Tören alanına sevgi gösterileri eşliğinde gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu Torbalılar çiçekler ile karşıladı. Bakan Yıldırım'ın tören alanına gelmesini beklerken protokol ile tek tek selamlaşan Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve AK Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Kenan Çakar ile bir süre sohbet etti. Kocaoğlu, bir dönem İnönü Caddesi'ne döşenen granitlere yönelik iddiaları nedeni ile mahkemelik olduğu ve selam vermekten bile kaçındığı Çakar ve son dönemlerde hizmet ekseninde eleştiriler aldığı Akay ile samimi bir şekilde gülücüklerin atıldığı koyu bir sohbete daldı. AK Parti İl Başkanı Akay, Kocaoğlu'na "Çakar sizi çok seviyor başkan" derken Kocaoğlu da " Sevecek tabiki neredeyse 10 yıldır Büyükşehir'de birlikteyiz. Bende onu seviyorum" dedi. Sohbetin ardından protokoldeki yerine alan Kocaoğlu'na tesadüfen AK Parti il yöneticilerinin önüne oturması nedeni ile İl Başkanı Akay'dan espirili bir hamle geldi. Akay, ayağa kalkıp Kocaoğlu'nun yanına giderek, " Arkan sağlamda başkan" dedi. Akay'ın espirisi protokolde gülüşmelere neden oldu.

"YOLLARIN KRALI OLMAZ KURALI OLUR"
Törende öne çıkan en önemli detaylardan biri de sloganların havada uçuşması olu. Tören alanına girişlerinde sevgi gösterileri ile karşılanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun tören sırasındaki konuşmaları sıklıkla sloganlar nedeni ile kesildi. Kocaoğlu konuşurken, "İzmir Azizdir, Aziz kalacak", "Büyük başkan" ve "İzmir seninle gurur duyuyor" sloganları atılırken farklı bir grupta Bakan Yıldırım'ın konuşması sırasında, " Türkiye seninle gurur duyuyor", "Yolların kralı Binali Yıldırım" ve "Çalışkan Bakan" sloganları attılar. Konuşması sırasında slogan atan gruba seslenen Bakan Yıldırım, " Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Yapmayın etmeyin" karşılığını verince törende alkış tufanı koptu.

Gruplar arası slogan yarışı harç dökme sırasında da sürdü. Her iki grubunda Bakan ve Başkan'a yönelik tezahuratları ilginç görüntü oluşturdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası