Ege Postası
Geri

İZBAN’da dehşet anları

İZBAN’ın banliyö treninde dün akşam saatlerinde seyahat edenler, korku dolu anlara tanıklık etti. Kendilerini uyaran yaşlı yolcuyu bıçakladı
İZBAN’da dehşet anları
Haberler / Güncel
25 Ağustos 2017 Cuma 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - İZBAN’ın banliyö treninde dün akşam saatlerinde kabus yaşandı. Bir grup genç, aşırı gürültü yaptıkları için kendisini uyaran yaşlı yolcunun üzerine yürüdü. Vatandaşlar, bu gençleri trenden indirirken, birinin yaşlı yolcuyu bıçakladığı görüldü. O anlar, bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Sosyal medyaya da yansıyan görüntülere göre yüksek sesle ve küfürlü konuşan 6-7 kişilik grup, kendilerini “Düzgün konuşun” diye uyaran yaşlı bir yolcunun üzerine yürüdü. Diğer vatandaşlar küfürlü konuşan bu yolculara tepki gösterip, Kemer İstasyonu’nda zorla trenden indirdi. Zorbalardan birinin, trenden indikten sonra bir anda geri dönüp, yaşlı yolcuyu bıçakladığı görüldü. Bu anlar bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olaya tanık olan ve görüntüleri kaydeden kişi, sosyal medyada o anları şöyle anlattı:

“İzmir İZBAN’da yeterli güvenlik yok. X-RAY makinalarını koymuşlar ama boş yere. Güvenlik bir şey yapmıyor. Akşam 8’den sonra her istasyonda 2 tane güvelik oluyor. Millet elini kolunu sallayarak giriyor. XRAY’da öten insanları aramıyorlar. Adamların elinde bıçak da olur her şey de olur. İZBAN’ın içinde adamı bıçakladılar 6-7 kişi İZBAN’da küfürlü konuşuyorlardı, yaşlı amca bunları uyardı. Sonra çocuklar amcanın üstüne yürüdü. Diğer vatandaşlar da tepki gösterdi çocukları İZBAN’dan dışarı attılar. O anda çocuklardan biri bıçağı çıkartıp yaşlı adamı bıçakladı ve güvenlik hiçbir şey yapmadı. Nede? Her peronda 2 tane güvenlik vardı. Güvenlik gelene kadar çocuklar kaçtı. Bizler güvenlik sayılarının arttırılmasını ve arama yetkisinin verilmesini istiyoruz İZBAN ve Metro’da can güvenliğimiz yok maalesef.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası