Ege Postası
Geri

İZELMAN'ın Kurumsal İletişimi Figen Bican Bulam'a emanet

İGC üyesi, deneyimli gazeteci Figen Bican Bulam, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZELMAN A.Ş.’nin Kurumsal İletişim Sorumlusu oldu.
İZELMAN'ın Kurumsal İletişimi Figen Bican Bulam'a emanet
Haberler / İzmir
16 Mayıs 2024 Perşembe 16:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Figen Bican Bulam, üniversite yıllarında başladığı gazetecilik mesleğini 2001 yılından bu yana İzmir’de sürdürüyor. Haber Ekspres Gazetesi, Hürriyet Dergi Grubu, Referans Gazetesi, Yenigün Gazetesi, Dokuz Eylül Gazetesi, Posta Gazetesi başta olmak üzere İzmir’de çeşitli ulusal ve yerel kurumlarda muhabir, editör, haber müdürü ve köşe yazarı olarak görev yaptı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması, Türkiye Gazeteciler Federasyonu İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması haber dalı birincilik ödülleri bulunuyor. Ayrıca İzmir Tabip Odası, çeşitli STK’lar ve çevre platformları tarafından da yaptığı haberlerle sertifika ve ödüllere layık görüldü. İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası üyeliği bulunan Figen Bican Bulam’ın çeşitli yardım kuruluşları ve organizasyonlara da desteği sürüyor.

2015-2021 yılları arasında sahibi olduğu E4 Haber Gazetesi’ni ve e4haber.com internet haber sitesini yönetti. Köşe yazılarıyla ve özgün haberleriyle yerel haberciliğin nabzını tuttu.

İzmir’deki pek çok siyasi isimle birlikte çalıştı, seçim dönemlerinde gönüllü olarak pek çok farklı siyasi isme basın hizmeti sundu. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adaylarına destek verdi. Desteğini gönüllü olarak hala sürdürmektedir.

2021 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın ekibine dahil oldu. BİZİZ Dergisi editörü olarak dergiyi yayına hazırladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gazetesinin de Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı. İkinci üniversite olarak okuduğu Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde son sınıf öğrencisi, evli ve iki çocuk annesi olan Figen Bican Bulam, Büyükşehir’deki yeni dönemle birlikte İZELMAN A.Ş.’nin Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak göreve başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası