Ege Postası
Geri

İZKA'da Çolakoğlu yeniden aday

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, Kurul üyeliği için yeniden aday oldu.
İZKA'da Çolakoğlu yeniden aday
Haberler / Ekonomi
13 Mayıs 2016 Cuma 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeniden belirlenecek olan İZKA Kalkınma Kurulu adayları için başvurular 6 Mayıs tarihinde sona ererken, 130 kişinin aday olduğu öğrenildi. İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu da yeniden Kalkınma Kurulu üyeliğine aday oldu. İZKA Kalkınma Kurulu adaylığı için 130 civarında başvuru olduğunu ifade eden Çolakoğlu, "Mevcut kuruldan da başvurular var. Yeni başvurular da oldu" dedi. İZKA kurulduğundan bu yana Kalkınma Kurulu üyesi olduğunu belirten Çolakoğlu, "Sayın Necip Kalkan'ın başkanlığı döneminde başkanvekilliği yaptım. İZKA'nın ikinci kalkınma kurulu başkanı olarak 5 yıldır görevdeyim. Bu kadar tecrübeyi bırakıp, adaylığa müracaat etmemem görevden kaçmak gibi olurdu" diye konuştu. Başkanlığın önemli olmadığını, gerekirse bir nefer olarak çalışacağını dile getirdi.

Başkanlığı kurul üyelerinin belirleyeceğinin altını çizen Çolakoğlu, "Sonuç olarak bugünden bir şey söylemek yanlış olur. Kimlerin kurulda yer alacağı çok önemlidir. Kimlerin Kalkınma Kurulu üyesi olacağının kararını Valilik uygun görüşle Bakanlar Kurulu'na sunacaktır. İzmir her şeyin en güzeline layıktır. Bizim İzmir sevdamız bilinen bir gerçektir. Geçici bir sevda değil, İzmirle özdeşleşmiş bir hayatımız olmuştur" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası