Ege Postası
Geri

KalDer, Bosch Termoteknik Fabrikasını gezdi

KalDer İzmir Şubesi'nin üye işbirliğininin geliştirilmesi ve sürdürülebilir kalite politikasının devamlılığı amacıyla gerçekleştirdiği teknik gezilerin son durağı Bosch oldu.
KalDer, Bosch Termoteknik Fabrikasını gezdi
Haberler / Ekonomi
12 Mayıs 2016 Perşembe 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik gezi kapsamında KalDer üyelerine yönelik geçekleştirilen sunumda Bosch Termoteknik Manisa fabrikası’ndaki işleyiş ve sektör hakkında genel bilgiler verildi.

Sunumun ardından KalDer üyelerine üretim alanları gezdirildi; yalın yönetim (Lean Management), Bosch üretim sistemi, temel kalite prensipleri, çalışan ve yönetim seviyesindeki proses konfirmasyon, VUCA dünyası gibi konularla ilgili bilgi verilip iyi uygulama örnekleri gösterildi.

Bosch Termoteknik Kalite Güvence yöneticisi Ulvi Doğan Aras, katılımcıların kalite prensipleri ve uygulamaları, yalın yönetim, vizyon-misyon ve hedeflerin tüm kademelere yayılımı, yönetim ve çalışanların iş birliği, öneri sistemi gibi konularda iyi uygulama örneklerini görme fırsatı bulduklarını söyledi.

Aras, Bosch firmasının imza attığı iyi uygulamaları KalDer üyeleriyle paylaşmaktan ve iletilen olumlu geri bildirimlerden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Ulvi Doğan Aras, KalDer çatısı altında Endüstri 4.0 uygulamaları hakkında aktiviteler planlanmasının faydalı olacağını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası