Ege Postası
Geri

İZSİAD'da Küçükkurt güven tazeledi

İZMİR Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İZSİAD) 2016 Olağan Genel Kurulu'nde tek listeye seçime giren Hasan Küçükkurt yeniden seçildi. 75'i kadın 348 üyesi bulunan derneğin 200'den fazla üyesi oylarını el kaldırarak kullandı
İZSİAD'da Küçükkurt güven tazeledi
Haberler / Ekonomi
23 Ocak 2016 Cumartesi 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kongrede, Divan Kurulu Başkanlığı'nı, İZSİAD üyesi Eyüp Sevimli üstlendi. Faaliyet raporunun okunması ve hesapların ibraz edilmesinin ardından kürsüye gelen Başkan Hasan Küçükkurt, öncelikle, Türk ekonomisinin acı kaybı Mustafa Koç'u andı. Küçükkurt, ardından, yönetimindeki iki yılın kısa bir özetini yaptı. İZSİAD Ailesi olarak öncelikli hedeflerinin, kent ve ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Küçükkurt, aynı zamanda bir sivil toplum örgütü olduklarının altını çizdi, “Ortak akıl ve uzlaşı temelindeki duruşumuzla ve önerilerimizle; kentimizi ve ülkemizi ilgilendiren meselelerin çözümü için çaba göstermeye de devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimizle de toplumsal sıkıntılara bir nebze olsun merhem olabilmek için yine elimizden geleni yapacağız" dedi. 



Türkiye'nin her alanda zor bir süreçten geçtiğini, özellikle terör belasının yarattığı acıların milleti huzursuz ve mutsuz ettiğini kaydeden Küçükkurt, “Yıllardır bizi birbirimize düşürmeye çalışan, 7'den 70'e günahsız pek çok vatandaşımızın kanına giren PKK terör örgütünün, bir daha asla hortlamamak üzere ortadan kaldırılması en büyük temennimizdir. Bunun yanında, terörün provoke ettiği bölge gençliğinin, bölge insanının sorunlarının da gerçek anlamda kavranmasını ve en kısa zamanda kalıcı çözümlerin hayata geçirilmesini diliyoruz. Bu ülke bizim… Batı'sından Doğu'suna, Kuzey'inden Güney'ine hepimizin… Biz; Türk'üyle Kürt'üyle, Laz'ıyla Çerkez'iyle, Alevi'siyle Sünni'siyle Türkiye'yiz ve ancak bu bilinçte olursak bir ve bütün olabiliriz. Ancak bu bilince kavuşursak, huzurlu, mutlu ve refahlı yarınlara yürüyebiliriz" dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde Başkan Hasan Küçükkurt ve yönetimi ikinci dönem için göreve seçildi. Küçükkurt, teşekkür konuşmasında, şu mesajları verdi: 

“İzmir gibi, önemli ve büyük bir kentte, önemli ve büyük bir derneğin, İZSİAD'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmak, büyük bir onur olduğu kadar, çok büyük de bir sorumluluk… Sorumluluğumuz daha da arttı. Çıtamız yüksek. Önümüzdeki dönemde, bu çıtayı daha da yükseğe taşımak için çalışacağız. İZSİAD bir marka; İZSİAD'lı olmak bir ayrıcalık." 



İZSİAD'ın yeni yönetim kurulu Başkan Hasan Küçükkurt, Cengiz Yavaş, Hayati Ertuğrul, Mukaddes Çelik, Ahmet Baştuğ, Adil Özyiğit, Ali Kara, Ali Talak, Haydar İnaç, Hayrettin Kayaönü, Hüseyin Cengiz, Metin Sancak, Nurettin Avcı, Sirhan Özen, Özgür Dökmetaş, Semiha Güneş, Şenol Aslanoğlu, Tuğçe Gülcüler, Yeşim Özbudaklı'dan oluştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası