Ege Postası
Geri

İbrahim Tatlıses'ten AK Parti'ye ziyaret

AK Parti İzmir milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu avukatı aracılığıyla yapan şarkıcı İbrahim Tatlıses, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü ziyaret etti. Tatlıses, adaylığıyla ilgili daha sonra basın açıklaması yapacağını söyledi. Önce başvurusu sonra kendisi gitti
İbrahim Tatlıses'ten AK Parti'ye ziyaret
Haberler / Yerel Politika
1 Mayıs 2018 Salı 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 27 Nisan günü, avukatı aracılığıyla AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için İzmir İl Başkanlığı'na başvurmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla geçen cumartesi günü İzmir'de gerçekleştirilen mitinge katılan Tatlıses, Erdoğan tarafından sahneye davet edilip, 'Yaylalar' şarkısını söylemişti. 

İbrahim Tatlıses, bugün de AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü makamında ilk kez ziyaret etti. Danışmanı Şule Çınlama ve korumasıyla birlikte AK Parti İzmir il binasına gelen Tatlıses, parti yöneticileri tarafından karşılandı. Tatlıses, Başkan Şengül’ü beklerken, kendisine soru sormak isteyen basın mensuplarına, açıklama yapmayacağını söyledi. İlerleyen günlerde basın açıklaması yapacağını belirten Tatlıses, milletvekilliğine 1'inci bölgeden talip oldu.

TATLISES, ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Tatlıses, ziyaret çıkışı, AK Parti İl Başkanı Şengül'e görevinde başarılar dilediğini söyledi. Milletvekili aday adaylığını soran bir basın mensubuna Tatlıses, "Biz millet için ayaktayız." diye konuştu.

Sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine Tatlıses, "Olabilir çok önemli değil. Biz kendi içimizi, dilimizi, ruhumuzu biliyoruz." dedi.

Şengül ise Tatlıses'in milletvekili aday adayı başvurusunda bulunduğu gün kendisinin il binasında olmadığı için görüşemediklerini, onun da kongrenin ardından bugün kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduğunu kaydetti.

 Tatlıses ile sohbet ettiklerini anlatan Şengül, "Bizler de İbrahim beye 'hayırlı olsun' dedik. Önümüzdeki süreçte aday olur veya olmayabilir bilemiyoruz. Nasıl bir süreç izleneceği konusunda kendisini bilgilendirdik." ifadelerini kullandı.

Tatlıses, bazı partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. (DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası