Ege Postası
Geri

İdris Naim Şahin de parti kuruyor

AKP’den ayrılan isimlerden Ordu milletvekili İdris Naim Şahin de yeni parti için kolları sıvadı. İşte yeni partinin adı.
İdris Naim Şahin de parti kuruyor
Haberler / Güncel
9 Kasım 2014 Pazar 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni Parti arayışları dört cephede tüm hızıyla sürüyor. Kütahya milletvekili İdris Bal’ın “Demokratik Gelişim Partisi” nin kuruluşunu açıklamasının üzerinden bir hafta geçmeden ikinci hamle adaşından geldi. AK Parti’den ayrılan isimlerden Ordu milletvekili İdris Naim Şahin’de yeni parti için kolları sıvadı.

GRUPLARLA BULUŞMA
İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, bugün Ankara İçkale Oteli’nde bir grup eski ‘merkez sağ’ ve milliyetçi orjinli isimlerin de bulunduğu grupla biraraya geldi.

İŞTE İDRİS NAİM ŞAHİN'İN KURACAĞI PARTİ
Ankara Review'un haberine göre İdris Naim Şahin ve Mehmet Bozdemir’in “eş başkan” olarak liderliği üstleneceği partinin isminin “Anayurt” olacağı söyleniyor. Partinin amblemi de ay ve güneş olarak belirlendi. Partinin kısa adının “AYPar” olması bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası