Ege Postası
Geri

Iğdır'da mayın patlamasında şehit olan askerler memleketlerine gönderildi

Iğdır'da mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Mustafa Altan ile Er İbrahim Özkıdır'ın cenazeleri memleketlerine gönderildi.Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası Bayraktepe mevkiinde düzenlenen programda, güvenliği sağlamak...
Iğdır'da mayın patlamasında şehit olan askerler memleketlerine gönderildi
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Iğdır'da mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Mustafa Altan ile Er İbrahim Özkıdır'ın cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası Bayraktepe mevkiinde düzenlenen programda, güvenliği sağlamak için nöbet tuttuğu esnada mayına basarak şehit olan askerlerden Jandarma Onbaşı Mustafa Altan ile Er İbrahim Özkıdır için Iğdır Jandarma Alay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene; Iğdır Valisi Ahmet Pek, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral M. İhsan Batı, 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Necdet Yatkın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz ve askeri yetkililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve şehitlerin özgeçmişinin okunmasından sonra Altan ve Ökıdır’ın cenazeleri askeri uçakla Gaziantep’e gönderildi.

Patlamada, Jandarma Onbaşı Mustafa Altan şehit, Er Jandarma İbrahim Özkıdır da ağır yaralanmıştı. Iğdır Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından askeri helikopterle Erzurum Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Özkıdır, yapılan müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Özkıdır’ın cenazesi, tekrar askeri helikopterle Iğdır’a getirilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası