Ege Postası
Geri

İhraç kararı verilen başkan adayının cezası kaldırıldı!

CHP Gaziemir’de son ilçe kongresinde başkan adayı olan ve il disiplin kurulu tarafından partiden ihraç edilen Ali Rıza Türkmen hakkında YDK flaş bir karara imza attı. Türkmen hakkında verilen ihraç cezası kaldırıldı.
İhraç kararı verilen başkan adayının cezası kaldırıldı!
Haberler / Yerel Politika
19 Mart 2021 Cuma 21:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Yüksek Disiplin Kurulu(YDK) flaş kararlara imza attı. Gençlik kolları il kongresinde yaşanan arbede ve sonrasında basına saldırı olayında 7 partiliyi ihraç eden YDK, CHP Gaziemir’de son ilçe kongresinde başkan adayı olan ve il disiplin kurulu tarafından ihraç edilen Ali Rıza Türkmen hakkındaki dosyayı da görüştü.

Çevrim içi savunması alınan Türkmen’in ihraç cezası kaldırıldı. YDK, dosyada usul hatası olduğuna kanaat getirdi ve dosyayı düşürdü.

Türkmen, Gaziemir İlçe Kongresinde başkan adayı olmuş ve Kasım Özkan’a kaybetmişti. Türkmen daha sonra delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başkan Özkan ve bazı partililer hakkında yargıya başvurmuştu.

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, Türkmen'in sosyal medyadan ve basın aracılığıyla yaptığı açıklamalar ve ortaya koyduğu iddialar nedeniyle partinin zarar gördüğü gerekçesiyle disiplin işlemi başlatmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası