Ege Postası
Geri

AK Parti Buca'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a metro teşekkürü

AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Buca Metrosu projesi için kullanacağı kredi için Hazine onayının verildiğini belirterek yatırıma desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
AK Parti Buca'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a metro teşekkürü
Haberler / Yerel Politika
17 Mart 2021 Çarşamba 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kalfaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in Buca Metrosu için 490 milyon avroluk kaynak bulduklarını, buna Hazine onayı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talepte bulunduğunu ifade ettiğini hatırlattı. 

Üçyol-Buca Metro Hattı Projesi için Hazine garantisiz dış kredi sağlanmasına onay verildiğini hatırlatan Kalfaoğlu, milletin menfaatine olan her yatırımda parti ayırımı gözetmeksizin destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Kalfaoğlu, "Buca Metrosu konusunda da bakış açımız budur. Bunun en güzel ifadesi de Cumhurbaşkanımızın, Buca'nın hangi parti tarafından yönetildiğine bakmadan metro yatırımıyla ilgili onayı ve desteğidir. Hemşehrilerimiz adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası