Ege Postası
Geri

İki belediyede bürokratik operasyon

Karşıyaka Belediyesi’nde eski başkan Cevat Durak’la uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan eski başkan yardımcısı Hüseyin Çalışkan’ın eşi Ayfer Çalışkan, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden alındı. Çalışkan, Zabıta Müdürlüğü’nde sosyolog olarak görev yapacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise Ercan Tatı döneminde sürekli gündemde olan Buca-Mar şirketinde genel müdür koltuğunda değişikliğe gitti. Piriştina, Buca-Mar’ı Birol Buyruk’a teslim etti.
İki belediyede bürokratik operasyon
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2014 Cuma 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – Yerel seçimlerin ardından göreve başlayan yeni belediye başkanları belediye bürokrasisinde değişikliklere gitmişti. Değişimin en fazla olduğu belediyelerin başında yer alan Karşıyaka ve Buca’da operasyonlar devam ediyor.

ÇALIŞKAN’IN MÜDÜRLÜĞÜ GİTTİ!
Karşıyaka’da belediye başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra belediye bürokrasisinde geniş çaplı bir operasyon gerçekleştiren Hüseyin Mutlu Akpınar, bir müdürlükte daha değişikliğe gitti. Karşıyaka eski belediye başkanı Cevat Durak’la uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan eski başkan yardımcısı Hüseyin Çalışkan’ın eşi Ayfer Çalışkan, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden alındı. Çalışkan, Zabıta Müdürlüğü’nde sosyolog olarak görev yapacak. Çalışkan’ın yerine ise henüz bir görevlendirme yapılmadı.



BUCA-MAR BUYRUK’A EMANET
Belediye bürokrasisinde geniş çaplı operasyona giden bir diğer başkan olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise  Ercan Tatı döneminde sürekli gündemde olan Buca-Mar şirketinde genel müdür koltuğunda değişikliğe gitti. Piriştina, Fatih Kara’yı görevden aldı.Piriştina, şirketin genel müdür koltuğunu Birol Buyruk’a teslim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası