Ege Postası
Geri

İktidar medyasından Yücel hakkında asparagas haber: Kurultay biteli aylar oldu: Günaydın!

38. Olağan Kurultay'ın ardından CHP MYK’da görev alarak, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan ve yaptığı açıklamalarla iktidarı zora sokan Deniz Yücel hakkında iktidar medyası yazacak bir şey bulamayınca aylar önce CHP Kurultayında dağıtıldığı iddia edilen ve üzerinde 5 ok olan çakmağı haber yaptılar. Haberde ise tepkiler geldi yazmalarına rağmen kimin tepki yazdığı belirtilmezken, tepkiler anonim kaldı.
İktidar medyasından Yücel hakkında asparagas haber: Kurultay biteli aylar oldu: Günaydın!
Haberler / Yerel Politika
16 Ocak 2024 Salı 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'nin geçen yıl Kasım ayında yapılan 38. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belirlenmiş, Özgür Özel’in anahtar listesinde yer alan isimler PM ve YDK üyeliklerine seçilmişti. İzmir’den ise MYK’ya İzmir Milletvekilleri Deniz Yücel ve Murat Bakan seçilmişti.

AYLAR SONRA GÜNDEME GETİRDİLER

MYK’nın belirlenmesinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Parti Sözcüsü görevine getirdiği Deniz Yücel hakkında iktidara yakın olan medya kuruluşları aylar sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel'in isminin yazılı olduğu çakmak ve üzerinde CHP logosunun olduğu ve seçimde isimlik olarak kullandığı çakmakta CHP'nin 5 okunun olduğu ve bundan dolayı “CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in 5 oklu CHP çakmağı tepki topladı” başlıklı haberler yaptıkları görüldü.

TEPKİ NEREDE, KİM GÖSTERDİ!

Bahse konu haberde, kimin nerede tepki gösterdiği ve hangi sosyal medya hesaplarından kimler tarafından tepki gösterildiği ise yok.

ÇAKMAĞIN YÜCEL’E AİT OLUP OLMADIĞI İSE BELLİ DEĞİL

Diğer taraftan ise çakmağın CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel’e ait olup olmadığı belli değil. Bu konuda bilgisi olup olmadığı hakkında Yücel’e sorulmadığı ve görüş alınmadığı görülüyor.

Öte yandan haber bilindik iktidar medyası haberi olarak kamuoyunda değerlendirilirken, asıl sorulması gereken soru ise “kime yaranmak için” bu haber yaptırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası