Ege Postası
Geri

İl Emniyet Müdürlüğü'nden vatandaşla kaynaşma iftarı

İZMİR İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Huzurunuz Huzurumuz" projesi çerçevesinde, polisle vatandaşın bir araya geldiği bir iftar düzenledi.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden vatandaşla kaynaşma iftarı
Haberler / İzmir
19 Temmuz 2014 Cumartesi 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-İzmir İl Emniyeti Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce, İl genelindeki tüm vatandaşların suç ve suçlulardan korunmaları, polis ile vatandaş arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler bu amaçla "Huzurunuz Huzurumuz" adlı bir proje geliştirdi. Ekipler, Ramazan Ay’ında vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, suç ve suçlulardan korumaları amacıyla vatandaşlara bilgi verip bizzat evlerinde ve sokakta iftar programları düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü’nce proje kapsamında 11 ilçede, dezavantajlı bölgelerden seçilen 200 adreste yaşayan çocuklar ve ailelerine evlerinde en az 10 kişinin katılımıyla toplamda 2000 kişiye ev iftarları veridi. Bunun dışında, Karşıyaka Nikâh Salonu üstü Kent Restaurant’ta düzenlenen 5'inci iftar programına, çocuk ve ailelerin yanı sıra, toplumda birlik ve beraberliğin en üst düzeye çıkarılması amacıyla, ilçe müftüleri, imamlar, Protestan dini lideri, Katolik dini lideri, Musevi dini lideri, Hristiyan dini lideri ve kanaat önderlerinin katılımıyla toplamda 260 kişilik iftar yemeği düzenlendi. İftar programında ev sahibi olarak, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya yaptığı konuşmada, "Polis camiası olarak bu gibi birlikteliğin sağlamak, halkla kucaklaşmak bizim görevlerimiz arasında. El Ele vererek ilimizi daha yaşanır bir hale getirmek" olduğunu söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası