Ege Postası
Geri

İlçelerine hizmet ederken kendilerini unuttular

Geçtiğimiz yerel seçimlerde belediye başkanı seçilerek göreve gelen birçok yeni isim özellikle son dönemde aldıkları kilolar ile dikkat çekti. Sayısız davet, açılış ve yemekli organizasyona koşan ve birçok etkinliğe de ev sahipliği yapan İzmirli belediye başkanları ilçelerine hizmet ederken kendilerini ise unuttu. İlçelerine hizmet ederken kendilerini unuttular
İlçelerine hizmet ederken kendilerini unuttular
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Eylül 2015 Perşembe 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Kimisi vakitsizlikten, kimisi yoğun tempodan derken, ilçe belediye başkanları geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana kendilerine bakmayı unuttu. "Önce hizmet" diyen 8 belediye başkanı ilçelerine öncelik verince sıkı formlarından oldu. Belediye başkanlarının göreve geldikleri günkü hali ile son fotoğrafları arasında fark belirgin biçimde gözlenirken, "Koltuk başkana yarar" söylemi de bir kez daha haklı çıktı.
 
GENÇ İSİMLERE KOLTUK YARADI
Bu dönem aldıkları kilolarla dikkat çeken isimlerin başında İzmir'in genç belediye başkanlarından Olgun Atilla, Levent Priştina ve Hüseyin Mutlu Akpınar gelirken, son seçimlerde göreve başlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli de benzer durumdan nasibini aldı.  
 

ESKİLER DE BU DÖNEM KİLO ALDI
Bu dönem de görevine devam eden başkanlardan Mehmet Ali Çalkaya ile Mustafa İnce'nin de geçtiğimiz senelere nazaran kilo aldıkları gözlendi. Sporla yakından ilgili olan Çalkaya'nın görevi nedeniyle kendi özel zamanından fedakarlıkta bulunduğu dikkat çekerken, tıpkı diğer başkanlar gibi sporu ise ikinci planda bıraktığı öğrenildi.
 
BAYAN BAŞKANLAR FORMUNU KORUDU
Diğer isimlerin aksine formunu koruyan bayan belediye başkanları ise göreve geldikleri günden bu yana çizgisini bozmadı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yaşadıkları yoğun tempo ve aradan geçen bir buçuk yıllık sürece karşın formlarına gösterdikleri özenle dikkat çeken isimlerden oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası