Ege Postası
Geri

İmam: Buca çekim merkezi olmalı

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Necati İmam, ilçenin en önemli sorunu, belediye başkanı olması halinde gerçekleştirmek istediği hayalini ve başkanlık koltuğunun önemine yönelik önemli açıklamalar yaptı.İmam, belediye başkanı olması halinde bilimle siyaseti buluşturacağını söyledi, “Üniversite kenti diyoruz sinema tiyatro yok.Üniversite kenti diyoruz butik otel yok. Gençleri bu ilçede nasıl tutacaksın.Buca geleceğini arıyor sloganıyla harekete geçip üniversite dinamiği, toplumsal dinamiği bir araya getireceğim. Buca kısa orta ve uzun vadede ne olmalı, var olan ne hedef ne'bunları konuşacağız” dedi.
İmam: Buca çekim merkezi olmalı
Haberler / Yerel Politika
20 Aralık 2013 Cuma 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI –CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Necati İmam, ilçenin en önemli sorunu, başkanlık koltuğuna oturduğunda gerçekleştirmek istediği hayalini ve belediye başkanlık koltuğunun önemine yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Buca’nın asıl sorununun ‘otel kent’ gibi olmasını gösteren İmam, “Buca ciddi sayıda nüfusu barındıran bir ilçe…Konut sorunu yok burada yaşayanların… En önemli sorun vatandaşların evleri dışında vakit geçireceği yerler olmaması. Ortak yaşam alanlarının az olması. Üniversite kenti diyoruz sinema tiyatro yok.Üniversite kenti diyoruz butik otel yok. Gençleri bu ilçede nasıl tutacaksın.Ben siyasetle bilimi buluşturacağız. Buca geleceğini arıyor sloganıyla harekete geçip üniversite dinamiği, toplumsal dinamiği bir araya getireceğim. Buca kısa orta ve uzun vadede ne olmalı, var olan ne hedef ne'bunları konuşacağız” dedi.

BUCA ÇEKİM MERKEZİ OLMALI

En büyük hayalinin Buca Stadı’nın yerine meydan yapmak olduğunu ifade eden İmam, “ Altı otopark olsun üstünde rekreasyon alanları olsun. Buca’nın kaderi değişir. Kasaplar Meydanı olsun. Nostaljik keçi kasapları insanlar gelip görsün. Çekim merkezi olsun Buca…Kırılma noktamız sosyal yaşam alanlarının azlığı..İnsanlar yaşadığı kentle gurur duymalı..Vatandaş dışardan gelen misafirini ilçesinde ağırlayabilmeli…Ben boş vakitlerimi kültürel sosyal vakitlerimi Buca dışında geçirmek istemiyorum” diye konuştu.

PARTİMİN OYLARINI ARTTIRIRSAM


Partisinin kendisini başkan adayı göstermesi ve belediye başkanlığına seçilmesi halinde oturacağı koltuğun önemini çok iyi bildiğinin altını çizen İmam, “ ‘Başarlı Buca Belediye Başkanı Necati İmam’ olarak anılmak bana yetmez…Başarılı CHP’li belediye başkanı olarak anılabiliyorsam yerelde sağladığım başarıyı güveni partime oy olarak geri döndürüyorsam, partimin oylarını arttırıyorsam, arttırdığım oylar genel seçimlere yansıyorsa siyasette amacımıza ulaşmış oluruz. Zaman gelip geçiyor. O koltuklar önemli. Kim oraya oturacaksa aldığı sorumluluğu bilsin” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası