Ege Postası
Geri

Türsen örgütle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Türsen, bir araya geldiği Karşıyaka İlçe örgütü toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara her geçen gün yaklaştığını, Türkiye’nin çok yakın bir zamanda CHP iktidarı ve hizmetleri ile tanışacağını söyledi.
Türsen örgütle buluştu
Haberler / Yerel Politika
20 Aralık 2013 Cuma 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karşıyaka’nın tüm mahallelerinden katılan örgüt temsilcilerine, yaklaşık on aydır sürdürdüğü aday adaylık çalışmaları, aday olma gerekçelerini, toplumcu belediyecilik ilkeleri, hedefleri ve amaçlarını, parti içi çalışmalarla, son günlerde yaşanan siyasi gelişmeler hakkında bilgiler veren Cihan Türsen, adaylık için önce örgüte, sonra da demokratik uygulamaları nedeniyle Genel Başkan’a güvendiğini belirterek şöyle dedi:

“Adaylığımla ilgili olarak hiçbir sermayeye, holdinge ve medyaya verilmiş bir zarfım veya taahhüdüm yok. Tek dayanağım örgüttür. Çünkü CHP, Türkiye’nin en büyük partisidir, ailesidir.O nedenle CHP’de aday adaylık süreci çok önemlidir ve çok ağır sorumluluk gerektirir. Aday gösterildiğimizde Karşıyaka, demokratik yönetim, sosyal ve teknik belediyeciliğin örneklerini görecek. Bununla ilgili olarak hazırladığımız Karşıyaka’da Rönesans kitabımız, Genel Merkez tarafından da takdir edildi ve diğer aday adaylarına da örnek gösterildi.

Biz Karşıyaka’da, Sosyal Demokrat CHP belediyeciliğine talibiz. Bizler, Ak Parti belediyeciliği anlayışından çok farklıyız ve sosyal, demokrat bir anlayışımız var. Yani, önce insan anlayışındayız. Tek başkan ve adamları anlayışına karşıyız. Bilim, kültür ve demokrasi belediyeciliği anlayışındayız. O nedenle Karşıyaka’ya demokrasi gelecek, özgürlük gelecek. Taşeron sistemini tamamen ortadan kaldıracağız. Belediye Meclis Üyelerimiz, örgüte sahip çıkacak ve onlara hesap verecek. Karşıyaka’yı gençlerle ve kadınlarımızla yöneteceğiz. Yaptığım ve yapacağım tüm çalışmalar, CHP’nin daha da yüksek oyu alması ve Karşıyaka’da güçlü, güvenilir bir Belediye içindir. Çünkü Karşıyaka, bir dünya kentidir….”

CHP’nin kimsesizlerin olduğu kadar ezilenlerin de partisi olduğunu belirten Cihan Türsen, “Ülke çok kritik günlerden geçiyor. Atatürk’e, laikliğe dil uzatanların foyası ortaya çıktı. Türkiye’de yeni dönüşüm başlıyor. Kurnaz, kapı arası politikalardan uzak durulmalı ve dikkatli olunmalıdır. Bilinmelidir ki, artık hiçbir hesapları tutmayacaktır. Karşıyakalılar artık kaygılanmasınlar. Göreve geldiğimizde, Karşıyaka’da kravatlı yobazların cirit atmasına asla izin vermeyeceğiz. Karşıyakamız bu konuda rahat olsun” dedi.

Örgüt toplantısına katılanlar, Cihan Türsen’in coşkulu konuşmasından sonra “Başkan Türsen” sloganları atarak, Türsen’e olan desteklerini alkışları ile gösterdiler.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası