Ege Postası
Geri

Tekin ve Tanrıkulu Adnan Erdil için geliyor

İzmir siyasetinin tanınmış isimlerinden Adnan Erdil'in ölüm haberi kentte büyük üzüntü yarattı. Erdil'e son görevini yapmak için CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu da cenaze törenine katılacak
Tekin ve Tanrıkulu Adnan Erdil için geliyor
Haberler / Yerel Politika
19 Aralık 2013 Perşembe 17:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ HABER SERVİSİ - CHP Karabağlar Meclis Üyesi ve 30 Mart seçimleri için aday adayı Suat Erdil’in abisi Adnan Erdil'den gelen üzücü haber İzmir siyasetini derinden sarstı. CHP'nin 2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı da olan AdnanErdil, tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde kalp krizi geçirdi. Erdil, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Suat Erdil’in abisi de olan Erdil'in cenazesi Cuma öğle namazına mütakiben Balçova Uğur Camii'nde kılınan namazın ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

CHP'Yİ TEKİN VE TANRIKULU TEMSİL EDECEK
Adnan Erdil'i son yolculuğuna uğurlamak için Ankara'dan gelecek olan isimler de netleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu Erdil için bir günlüğüne İzmir'e gelecek. Ankara'da bulunan PM Üyesi Hüseyin Saygılı'yla birlikte İzmir'e gelecek olan ikiliden Tanrıkulu'nun tören sonrası İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Gürsel Tekin ise son anda programda bir terslik olmazsa Artvinliler gecesine katılacak.

KILIÇDAROĞLU 23 ARALIK'TA GELECEK Mİ'

22 Aralık'ta yapılacak olan Parti Meclisi'nde 800'e yakın belediye başkan adayının netleşmesini beklediklerini vurgulayan Hüseyin Saygılı, 'sayın Genel Başkan'ın programı çok yoğun. Şu an için uzun sürecek olan PM toplantısından sonra İzmir'e gelemeyecek gibi görünüyor. Büyük bir olasılıkla 23 Aralık'taki Menemen şehidi Kubilay'ı anma törenlerine gelmeyecek' diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası