Ege Postası
Geri

İmralı'ya gitmek gerekse bile!

Erdoğan, terörün sonlandırılması için her türlü çalışmanın da yapıldığına dikkat çekerek, “Biz her şeyin farkındayız. MİT, her an her tür hareketi yapabilir. Mesela yarın İmralı’ya gitmek gerekiyorsa MİT Müsteşarı’na ‘Sen gerekeni yap’ derim. Yeter ki akan kan dursun” diye konuştu
İmralı'ya gitmek gerekse bile!
Haberler / Politika
18 Ekim 2012 Perşembe 09:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
  ANKARA- Başbakan Erdoğan Azerbaycan'da katıldığı ECO (Ekonomik İşbirliği Topluluğu) toplantısı sonrası, dönüşte uçakta dünya ve bölge meseleleri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yaptı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, subay ve astsubaylar gibi er ve erbaşlara da seçimlerde oy kullanma hakkı tanınmasıyla ilgili çalışmalarla ilgili  “Subay, astsubay kullanırken, mevcut 500 bin er, erbaşımız var. Neden kullanamasın k? Eğer askerde olmasaydı, vatani görevini yapmasaydı, dışarıda oyunu kullanacaktı" dedi.

UZAYA YERLEŞMELİYİZ

Başbakan Erdoğan, çağımızda uydu sistemleri, uzay ve havacılık endüstrisindeki gelişmelerden bahsederek bu gelişmelerin uzağında kalmanın ülkemiz için büyük bir kayıp olacağından söz etti. Bunlara sahip olmadan güçlü bir ülke olunamayacağını işaret ederek havacılık ve uzay teknolojileriyle "uzayda yer almak" gerektiğini vurgulayıp, bu konuda yapılan çalışmalara ağırlık verildiğini de belirtti.

YETER Kİ KAN DURSUN

Erdoğan, terörün sonlandırılması için her türlü çalışmanın da yapıldığına dikkat çekerek, “Biz her şeyin farkındayız. MİT, her an her tür hareketi yapabilir. Mesela yarın İmralı’ya gitmek gerekiyorsa MİT Müsteşarı’na ‘Sen gerekeni yap’ derim. Yeter ki akan kan dursun” diye konuştu. (Gazeteport)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası