Ege Postası
Geri

İnan’dan İzmir’de bulunan portatif havuzlarla ilgili videolu paylaşım!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de bulunan portatif havuzlar ile ilgili sosyal medya hesabından kısa film paylaşarak “İzmir’de yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.
İnan’dan İzmir’de bulunan portatif havuzlarla ilgili videolu paylaşım!
Haberler / Yerel Politika
5 Temmuz 2024 Cuma 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde İzmir’de; Buca, Bornova, Karşıyaka, Karabağlar, Balçova, Menderes, Beydağ ve Tire olmak üzere toplam 8 ilçede portatif havuzlar kuruldu. Kurulan portatif havuzlardan 2023 yılında Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında 100.056 kişi katılmıştı. Bu sene ise daha şimdiden 1.978 kişi havuzlardan faydalandı. Kayıt işlemleri ise hala devam etmektedir. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ise İzmir’de bulunan portatif havuzlar ile ilgili sosyal medya hesabından kısa film paylaşarak “İzmir’de yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesinden binlerce kişinin ücretsiz faydalandığının altını çizen İnan; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesiyle binlerce kardeşimiz ücretsiz olarak yüzme öğreniyor.” Dedi.

İnan, İzmir’e bu imkanları sağladığı için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkınbak’a ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası