Ege Postası
Geri

Lal Denizli'den vatandaşlara uyarı: Bir kıvılcım bile...

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, vatandaşları orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda bilgilendirdi. Denizli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Unutmayalım ki, bir kıvılcım bile büyük felaketlere yol açabilir. Piknik yaparken ateş yakmaktan kaçınmalı, sigara izmaritlerini dikkatlice imha etmeli ve ormanlık alanlarda cam kırıkları bırakmamalıyız.
Lal Denizli'den vatandaşlara uyarı: Bir kıvılcım bile...
Haberler / Yerel Politika
4 Temmuz 2024 Perşembe 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de meydana gelen yangının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vatandaşları orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda bilgilendirdi. 

Küçük bir kıvılcımın bile büyük bir felakete yol açabileceğini aktaran Denizli, "Piknik yaparken ateş yakmaktan kaçınmalı, sigara izmaritlerini dikkatlice imha etmeli ve ormanlık alanlarda cam kırıkları bırakmamalıyız" dedi. 

Denizli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

"Sevgili Çeşmeliler,

Doğamızın nefesi, oksijen kaynağımız olan ormanlarımızı korumak hepimizin en önemli görevlerinden biridir. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, orman yangınları riski de artmaktadır. Bu nedenle hepimizin dikkatli ve daha duyarlı olması gerekiyor.

Unutmayalım ki, bir kıvılcım bile büyük felaketlere yol açabilir. Piknik yaparken ateş yakmaktan kaçınmalı, sigara izmaritlerini dikkatlice imha etmeli ve ormanlık alanlarda cam kırıkları bırakmamalıyız.

Ayrıca, şüpheli bir durum fark ettiğimizde hemen ilgili yetkililere haber vermeliyiz.

Gelin, ormanlarımızı koruyarak geleceğimize sahip çıkalım. Çocuklarımıza yeşil bir Çeşme bırakmak için hep birlikte el ele verelim."

Unutmayalım ki, bir kıvılcım bile büyük felaketlere yol açabilir. Piknik yaparken ateş yakmaktan kaçınmalı, sigara izmaritlerini dikkatlice imha etmeli ve ormanlık alanlarda cam kırıkları bırakmamalıyız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası