Ege Postası
Geri

İnce hafta sonu Denizli ve Manisa'da

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 12 Mayıs Cumartesi günü Denizli'ye, 13 Mayıs Pazar günü ise Manisa'ya gelecek. Her iki kette bir dizi programa katılacak İnce, mitingler yapacak.
İnce hafta sonu Denizli ve Manisa'da
Haberler / Politika
9 Mayıs 2018 Çarşamba 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, cumartesi günü ilk olarak saat 12.00'de Denizli'nin Bozkurt ilçesine gelecek. Bozkurt Belediye Başkanı CHP'li Birsen Çelik öncülüğündeki belediye tarafından yaptırılan güneş enerjisi tesisinin açılışını yapacak olan İnce, ardından belediyeyi ziyaret edip, halka seslenecek. Bozkurt'taki programın ardından Denizli şehir merkezine gelecek İnce, saat 16.00'da, 29 Ekim Bulvarı'nda miting yapacak.

İnce'nin daha sonra Denizli'den ayrılması bekleniyor.

MANİSA'DA DA HALKA SESLENECEK

Muharrem İnce, 13 Mayıs Pazar Günü ise Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda da miting düzenleyerek Manisalılarla buluşacak. İnce, miting öncesinde Kırkağaç ve Soma ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, maden şehitlerini anacak. Partili yöneticilerle birlikte il binasında basın toplantısı yapan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, şunları söyledi:

"13 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce tüm gün Manisa'da olacak. Cumhurbaşkanı adayımız İnce ilk olarak saat 12.30'ta Kırkağaç ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Çam Mesire Festivali'ne katılarak orada vatandaşlarla bir araya gelecek. Daha sonra saat 14.00'te Soma ilçesine ziyarette bulunarak ilk olarak 13 Mayıs Soma Maden faciasının yıl dönümü sebebiyle Soma Maden Şehitliği'ni ziyaret edecek. Ardından ilçedeki Beşyol'da saat 14.55'te Soma maden faciasında şehit olan madenciler için düzenlenen anma törenine katılacak orada ilçe halkına seslenecek. Soma'daki programın ardından Manisa merkeze hareket edecek olan İnce, saat 18.00'de Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda Ege Bölgesi'nin ikinci büyük mitingini gerçekleştirerek halkla buluşacak. Tüm Manisa halkımızı bu büyük mitinge davet ediyoruz." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası