Ege Postası
Geri

İncirlik Üssü Gümrük Müdürü Korkmaz'ın şüpheli ölümü

Adana İncirlik Üssü'nün Gümrük Müdürü Kerem Korkmaz 8'inci kattaki evinin balkonundan düştü. Geçen seçimde Ak Parti'den Batman Milletvekili aday adayı da olan Korkmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.
İncirlik Üssü Gümrük Müdürü Korkmaz'ın şüpheli ölümü
Haberler / 3. Sayfa
27 Aralık 2015 Pazar 17:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Valiliği’nin karşısındaki Maliye 1 Apartmanı'nın 8'inci katında oturan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana İncirlik Üssü Gümrük Müdürü Kerem Korkmaz, saat 11.00 sıralarında ailesiyle kahvaltı yaptı. İddiaya göre kahvaltıdan sonra sigara içmek için balkona çıkan 41 yaşındaki Korkmaz, henüz belirlenemeyen bir sebeple apartmanın otoparkına düştü. Beton zemine çakılan 2'si kız 3 çocuk babası Korkmaz, olay yerinde yaşamını yitirdi.
 
Aşağı inerek eşinin cansız bedenine sarılan Kevser Korkmaz, "Kerem, çocuklarını bırakıp nasıl gitti? Ben sensiz ne yaparım" diyerek ağıtlar yaktı. Korkmaz, olay yerindeki ambulansta görevli sağlık personeli tarafından yapılan müdahaleyle sakinleştirildi.

Cenaze, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Korkmaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası