Ege Postası
Geri

İngiltere Parlementosu Suriye'ye müdahale için bu gece oylama yapacak

İngiltere Parlementosu, Suriye'ye askeri müdahale konusunu tartışmaya devam ediyor. Konuyla ilgili oylamanın yapılan değişiklikle bu akşam yerel saat ile 22:00'de (00:00 TSİ) yapılacağı belirtildi. Yapılan oylamanın nihai karar olmayacağı...
İngiltere Parlementosu Suriye'ye müdahale için bu gece oylama yapacak
Haberler / Dünya
29 Ağustos 2013 Perşembe 22:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngiltere Parlementosu, Suriye'ye askeri müdahale konusunu tartışmaya devam ediyor. Konuyla ilgili oylamanın yapılan değişiklikle bu akşam yerel saat ile 22:00'de (00:00 TSİ) yapılacağı belirtildi. Yapılan oylamanın nihai karar olmayacağı vurgulandı.

Bu akşamki oylamanın sadece askeri müdahaleyi prensipte onaylama oylaması olduğu belirtilerek, İngiltere'nin askeri müdahale emrini verecek asıl kararın ikinci oylamada belli olacağı belirtildi.

İkinci oylama ile alınacak nihai kararın Birleşmiş Milletler denetim raporu sonucu açıklandıktan sonra alınacağı bildirildi. İkinci oylamanın ne zaman yapılacağına dair bir tarih belirtilmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası