Ege Postası
Geri

İnternet kafede çalışan genç evinde ağır yaralı bulundu

İZMİR'de bir internet kafede çalışan 24 yaşındaki Abdülkadir E., sabaha karşı evinde iddiaya göre bıçağı karnına saplayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Abdülkadir E., yakınları tarafından kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken olayı şüpheli gören polis soruşturma başlattı.
İnternet kafede çalışan genç evinde ağır yaralı bulundu
Haberler / İzmir
28 Mart 2013 Perşembe 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Konak İlçesi Kemeraltı Semti 427 Sokak 97 numarada oturan ve bir süredir kız arkadaşıyla sorunlar yaşadığı ileri sürülen Abdülkadir E., bugün saat 04.00 sıralarında kalktı. İddiaya göre salonda namaz kıldıktan sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile odasına geçen Abdülkadir E., bıçağı karnına iki kez sapladı, ardından boğazını kesmeye kalkıştı. 


Oğlunun namaz vakti henüz gelmeden kalkmasından şüphelenen annesi Fatma E., odaya girdiğinde kanlar içindeki Abdülkadir E.'yi görünce çığlık atmaya başladı. Ailenin diğer fertleri de uyandı ve ağır yaralı Abdülkadir E., kardeşleri tarafından otomobille İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Tedaviye alınan ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilen Abdülkadir E.'nin karnının iki tarafında bıçak yarası bulundu. Bu nedenle Abdülkadir E.'nin başka biri tarafından bıçaklanmış olabileceğinden şüphelenen polis soruşturma başlattı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası