Ege Postası
Geri

İnternetten bedava Almanca öğrenme imkanı

Almanya ve Avusturya’da çalışmak isteyenlerin dil öğrenebilmeleri için ‘deutsch.info’ adlı portal hazırlandı. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından desteklenen Almanca öğrenme sitesi,Berlin-Brandenburg Bilimler Akademisi’nde tanıtıldı....
İnternetten bedava Almanca öğrenme imkanı
Haberler / Dünya
26 Haziran 2013 Çarşamba 14:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya ve Avusturya’da çalışmak isteyenlerin dil öğrenebilmeleri için ‘deutsch.info’ adlı portal hazırlandı. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından desteklenen Almanca öğrenme sitesi,Berlin-Brandenburg Bilimler Akademisi’nde tanıtıldı.

Projenin yöneticisi Jevgenij Gaus, 8 değişik ülkedeki ortaklarıyla geliştirdikleri online Almanca öğrenme sitesi ile Almanya ve Avusturya’da çalışmak ve yaşamak isteyenler için pratik örneklerle detaylı bilgiler verileceğini aktardı. Sitede uygulamalı dersler, ev kiralamadan resmi evrak doldurmaya kadar güncel hayattan örnekler yer alacağına dikkat çeken Gaus, sitenin beta versiyonu dün itibariyle kullanıma açıldığını, tüm fonksiyonların çalıştığı bir sitenin Ekim ayında tamamlanacağını duyurdu.

Deutsch.info projesinin ortaklarından Almanya Uyum Vakfı’nın Başkanı Ferry Pausch ise AB genişletilirse düşük kalifiye işgücü yaşanacağı yönündeki korkular yersiz çıktığını söyledi. AB üyelerindeki kalifiye elemanlar için Almanya cazip bir ülke olduğunu vurgulayan Pausch, ancak bunların çoğunluğunun daha sonra geri döndüğüne veya İngilizce konuşulan ülkelere gittiklerini söyledi. Bunun asıl sebeplerinden birinin Almanca gramerinin kavranamamasından kaynaklandığını tahmin eden Pausch, bu açıdan bedava online Almanca öğrenme imkanının önemli adım olduğunu savundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası