Ege Postası
Geri

İranlı gaspçı, mahkemede affedilmesi için yalvardı

Adana'da alışveriş merkezinden çıkan bir kadının yüzüne biber gazı sıkarak çantasını gasp ettiği ileri sürülen İranlı iki kişi, 15’er yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı. Tutuklu yargılanan 32 yaşındaki İranlı...
İranlı gaspçı, mahkemede affedilmesi için yalvardı
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da alışveriş merkezinden çıkan bir kadının yüzüne biber gazı sıkarak çantasını gasp ettiği ileri sürülen İranlı iki kişi, 15’er yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı. Tutuklu yargılanan 32 yaşındaki İranlı P. İzadi Koshkak, mahkemede genç kızdan özür dileyip, ‘Ne olur beni affet’ dedi. Genç kız ise, sanığın yalan söylediği için cezalandırılmasını istedi.

Kuva-i Milliye Parkı'nda 12 Ocak'ta meydana gelen gasp olayından sonra yakalanıp haklarında Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan İranlı gasp zanlıları P.İzadi Koshkak hakim karşısına çıktı. Tutuksuz 26 yaşındaki Ş. Sultani Tebrizi ise duruşmaya gelmedi.
Koshkak, arkadaşıyla genç kızdan sigara istediklerini, kızın ise kendilerine küfrettiğini belirterek, "Çok sarhoştuk. Sigara da vermeyince kızdan gıcık aldım. Arkadaşımdan aldığım biber gazını sıktım. Çantasını da alıp, nehre attım. Amacım gasp değildi." dedi. Pişman olduğunu belirten İranlı gaspçı, "Özür diliyorum. İlk suçum. Beni affet. Zararını gidereceğim." diyerek genç kıza yalvardı.

Medine B. Ise sanığın yalan söylediğini belirtip bu yüzden şikayetinden vazgeçmediğini belirtti. Medine B. "Benden sigara istedikleri yalan. Direk biber gazını sıkıp, çantamı ve elime vurup cep telefonumu aldı. Şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum. Doğruyu söyleseydi belki affedebilirdim." dedi.
Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan sanık Tebrizi hakkında yakalama emri çıkarttı. Duruşma eksiklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası