Ege Postası
Geri

Isco: Kaybetmeyi düşünmüyoruz, kazanmaya geldik

Real Madridli Isco, Galatasaray maçını kaybetmeyi düşünmediklerini ve İstanbul'a kazanmaya geldiklerini söyledi. Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Isco, takıma katılan yeni oyuncularla birlikte bir uyum...
Isco: Kaybetmeyi düşünmüyoruz, kazanmaya geldik
Haberler / Spor
16 Eylül 2013 Pazartesi 18:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Real Madridli Isco, Galatasaray maçını kaybetmeyi düşünmediklerini ve İstanbul'a kazanmaya geldiklerini söyledi.

Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Isco, takıma katılan yeni oyuncularla birlikte bir uyum sağlayarak başarılı olacaklarını ifade etti.
Bir gazetecinin "Galatasaray'ın önemli oyuncuları var." demesi üzerine genç futbolcu, şunları dile getirdi: "Rakibin oyuncularının hepsini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynuyorlar. Bu maçı kazanmak istiyoruz."

Takımın yeni transferlerinden Isco, Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favori takımlarından birisinde oynadığını ve bundan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

"Mesut Özil takımdan ayrıldıktan sonra daha fazla sorumluluk almaya başladın mı '" şeklindeki soruya genç oyuncu, "Mesut Özil takımdaykenden ona yardımcı olmaya çalıştım. Şu anda diğer arkadaşlarla birlikte takıma yardımcı olmaya çalışıyorum." cevabını verdi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcularını tanıdıklarını ifade eden Isco, "Drogba, Sneijder gibi yıldız oyuncuları var. Onları yakından tanıyorum. Onları durdurup elimizden geleni yapıp maçı kazanacağız." diyerek sözlerini tamamladı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası